Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσακωμός στα social media μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη

Τσακωμός στα social media μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη

Αυτή τη φορά, ο τσακωμός έγινε μέσω social media και με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης για την προανακριτική όταν παρομοίασε τον πρώην υπουργό και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Άγρια επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, προκαλώντας τον να βγάλει τον ίδιο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από την αίθουσα της προανακριτικής.

«Γεωργιάδη! Έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα Εσύ, αν έχεις άντερα! Άντε,ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις Εσύ ΣΚΟΥΠΙΔΙ της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις …. ΟΥΣΤ !!» έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού μέσω social media προς τον Παύλο Πολάκη, που ανέφερε ότι με την αντίδρασή του ο πρώην υπουργός επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του περί αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς που τους εξομοιώνει με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Ο καυγάς προκλήθηκε μετά τα όσα είπε, το πρωί της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ. Μιλώντας για τα όσα είχαν γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στη συνεδρίαση της Προανακριτικής, η οποία αναβλήθηκε, ο υπουργός Ανάπτυξης επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Νομίζω ότι η Βουλή χειρίστηκε το θέμα σωστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για να κάνει σόου. Ήθελαν το σόου που αστυνομικοί θα τράβαγαν έξω τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο. Θα φώναζαν αυτοί για το κράτος της Δεξιάς που επανέρχεται. Πήγε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν ένα σόου και αυτό δεν τους βγήκε.

Η Βουλή έχει κανονισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τη φρουρά για να βγάλει έξω τον Κασιδιάρη. Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο. Αν ένας της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τον κανονισμό είναι κακό αλλά αν τον παραβιάζει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός. Να τελειώσει η πλάκα. Νόμοι ισχύουν για όλους το ίδιο. Η συμπεριφορά του Κασιδιάρη, του Τζανακόπουλου και του Πολάκη ως προς τον σεβασμό του κανονισμού της Βουλής σ’ αυτή την περίπτωση είναι ίδια».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024