Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίστεν Στιούαρτ: Η απιστία που της κόστισε κινηματογραφικό ρόλο

Κρίστεν Στιούαρτ: Η απιστία που της κόστισε κινηματογραφικό ρόλο

Η Κρίστεν Στιούαρτ δήλωσε ότι δεν της ζητήθηκε να επιστρέψει ως μέλος του πρωταγωνιστικού στο sequel της ταινίας «Η Χιονάτη και ο κυνηγός», εξαιτίας της σχέση της με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς

Η Κρίστεν Στιούαρτ ισχυρίστηκε ότι δεν της ζητήθηκε να επιστρέψει ως μέλος του πρωταγωνιστικού στο sequel της ταινίας «Η Χιονάτη και ο κυνηγός», εξαιτίας της «διαπόμπευσης» που είχε υποστεί, για την παράνομη τότε  σχέση της, με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ρούπερτ Σάντερς.

Η απιστία και η δημόσια συγνώμη

Το 2012 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Κρίστεν Στιούαρτ να φιλάει τον Ρούπερτ Σάντερς, την περίοδο που βρίσκονταν σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά ταινιών «Twilight» Ρόμπερτ Πάτινσον.

Η Στιούαρτ, λίγο αργότερα αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια  συγγνώμη.

Μερικούς μήνες μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε για την απιστία στον φίλο της, Ρόμπερτ Πάτισσον με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», Ρούπερτ Σάντερς, η ηθοποιός απευθύνθηκε στους θαυμαστές της:

«Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους διότι τους έκανα να θυμώσουν τόσο πολύ», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Newsweek η ηθοποιός ξεκαθαρίζοντας πως «δεν ήταν στις προθέσεις της».

Η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία και κατακρίθηκε δριμύτατα και υποστηρίχθηκε με πάθος από τους θαυμαστές της είχε επίσης πει στη συνέντευξή της στο Newsweek:

«Δεν είναι κάτι απαίσιο το να εμπνέεις έντονα συναισθήματα στον κόσμο, είτε πρόκειται για λατρεία είτε για μίσος».

Η συνέχεια χωρίς την Στιούαρτ

Τέσσερα χρόνια μετά την πρεμιέρα της «Η Χιονάτη και ο κυνηγός», το 2016, κυκλοφορεί στους κινηματογράφους το sequel «Ο κυνηγός: Η μάχη του χειμώνα» (2016) , στο οποίο συμμετείχαν οι  Σαρλίζ Θερόν, Έμιλι Μπλαντ και Τζέσικα Τσάστεϊν. Αλλά όχι η Κρίστερν Στιούαρτ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Κρίστεν Στιούαρτ, είπε ότι «ζούσαμε σε άλλη εποχή τότε, ξέρετε τι εννοώ. Αισθάνομαι ότι όλη αυτή η διαπόμπευση στο πρόσωπό μου ήταν τόσο παράλογη. Και έπρεπε να συμμετάσχω σε εκείνη την ταινία. Θα πήγαινε καλύτερα».

Μιλώντας για το «σκάνδαλο» που ξέσπασε τότε, η Κρίστεν Στίουαρτ, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της βιομηχανίας του Χόλιγουντ, αλλά και των παραγωγών του sequel της ταινίας.

View this post on Instagram

New 😍 #kristenstewart

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on

View this post on Instagram

Kristen at @livekellyandryan 💙 #kristenstewart

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on

«Δεν συμμετείχα σε εκείνη την ταινία επειδή είχε δημιουργηθεί το σκάνδαλο και φοβήθηκαν να το αγγίξουν. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου, ήμουν πολύ νέα, δεν ήξερα πραγματικά πώς να το αντιμετωπίσω» δήλωσε η συγκεκριμένα η Κρίστεν Στιούαρτ.

«Έκανα μερικά λάθη. Και ειλικρινά, δεν είναι δικαιολογία αυτό» προσέθεσε η διάσημη ηθοποιός, ενώ προσέθεσε:

«Βασικά αυτό που λέω είναι ότι η δουλειά μου αγνοήθηκε με έναν πραγματικά, επιπόλαιο, ανόητο και ασήμαντο τρόπο.

Ειλικρινά, η κινηματογραφική βιομηχανία στο Χόλιγουντ βασίζεται στον φόβο. Νομίζω ότι ήταν ηλίθιοι, γιατί αν έπαιρναν το ρίσκο και έβγαινε κάτι καλό, άνθρωποι θα το έβλεπαν και θα τους άρεσε και θα πλήρωναν».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024