Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βραβείο Golden Eye στην Κρίστεν Στιούαρτ

Βραβείο Golden Eye στην Κρίστεν Στιούαρτ

Η ερμηνεία της στην τελευταία της ταινία «Seberg», χαρίζει στην Κρίστεν Στιούαρτ, ένα βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης

Η ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ θα τιμηθεί με το βραβείο Golden Eye (Χρυσό Μάτι) στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης (ZFF).

Η τελευταία ταινία της, με τίτλο «Seberg», στην οποία η Κρίστεν Στιούαρτ υποδύεται την Jean Seberg, Αμερικανίδα ηθοποιό που έγινε είδωλο του Νέου Κύματος στη Γαλλία θα προβληθεί στο Φεστιβάλ.

H Κρίστεν Στιούαρτ και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Μπένεντικτ Άντριους θα βρεθούν στη Ζυρίχη για την πρώτη προβολή στην Ελβετία του «Seberg» που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

«Αν και θα μπορούσε να συμμετάσχει σε εμπορικές κινηματογραφικές ταινίες μετά τη σειρά Twilight , η Στιούαρτ επέλεξε σταθερά έργα ανεξάρτητα με καλλιτεχνική αισθητική από σεναριογράφους όπως ο Walter Salles, ο Olivier Assayas και ο Ang Lee», ανέφεραν οι διευθυντές του ZFF Nadja Schildknecht και Karl Spoerri.

«Πέτυχε τη δύσκολη εξισορρόπηση μεταξύ κυρίαρχου ρεύματος και κινηματογράφου τέχνης με έναν υποδειγματικό τρόπο. Με την τολμηρή απεικόνιση της Jean Seberg, αποδεικνύει και πάλι ότι είναι μία από τις πιο ευέλικτες ηθοποιούς της γενιάς μας», πρόσθεσαν.

Δείτε ακόμη – Κρίστεν Στιούαρτ: Με συμβούλευσαν να κρύψω τη σεξουαλικότητά μου

Το βραβείο «Χρυσό Μάτι» του Φεστιβάλ της Ζυρίχης τα προηγούμενα χρόνια, έχουν παραλάβει οι Τζέικ Τζίλενχαλ και Άντριου Γκάρφιλντ.

Το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης διοργανώνεται από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024