«Αν θέλεις ν’ αλλάξεις τον κόσμο, πρέπει ν’ αρχίσεις εσύ ο ίδιος» είχε πει, κάποτε, ο Μαχάτμα Γκάντι. Ο κόσμος, το σπίτι μας, ασφυκτιά, και ο Τζίμι Ντόναλντσον, γνωστός στον εικονικό κόσμο ως Mr Beast με 20 εκατομμύρια subscribers, συναίνεσε στην πρότασή τους να εορτάσει αυτόν τον αριθμό-ορόσημο followers φυτεύοντας 20 εκατομμύρια δέντρα!

Θα ήταν δύσκολο να ανταποκριθεί μόνος του στην πρόκληση που έθεσε στον εαυτό του και γι’ αυτόν τον λόγο απευθύνθηκε σε άλλους 600 διάσημους YouTubers συνολικά, ο αριθμός των subscribers τους ανέρχεται σε 650 εκατομμύρια.

View this post on Instagram

Go donate, $1 plants 1 tree! Link in bio

A post shared by MrBeast (@mrbeast) on

«Όλοι αναγνωρίζουμε ότι 20 εκατομμύρια δέντρα δεν θα επιλύσουν το πρόβλημα της αλλαγής του κλίματος. Αλλά, στο κάτω-κάτω, 20 εκατομμύρια δέντρα παραπάνω είναι καλύτερα από μηδέν δέντρα! Θέλουμε ν’ αναλάβουμε δράση γιατί μη κάνοντας κάτι φτάσαμε εδώ που έχουμε σήμερα φτάσει» τονίζει ο Mr Beast.

Ο Mr. Beast συνεργάστηκε με δημιουργικά μυαλά (Rhett & Link, Marshmello, AsapScience, Jeffree Star, Simone Giertz, The Try Brothers και Mark Robber) για να επινοηθούν αποτελεσματικοί τρόποι φύτευσης ενός τόσο μεγάλου αριθμού δέντρων.

Δεν περιορίστηκε, όμως, μόνο στην κοινότητα των YouTubers.

Ενθάρρυνε τους φανατικούς ακόλουθούς του να ενώσουν μαζί του τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή, φυτεύοντας δέντρα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με το Arbor Day Foundation, το οποίο θα φυτέψει ένα δέντρο για κάθε ένα δολάριο που θα δοθεί ως δωρεά στο ίδρυμα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο