Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Απόλυτος και μόνος πρώτος με μεγάλο «διπλό» στην Ουγγαρία

Ολυμπιακός : Απόλυτος και μόνος πρώτος με μεγάλο «διπλό» στην Ουγγαρία

Σπουδαία νίκη για την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 8-7 της Ζόλνοκ στην Ουγγαρία κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο του LEN Champions League

Πολύ μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τον Ολυμπιακό στην Ουγγαρία όπου βασισμένος στην εξαιρετική του άμυνα επικράτησε με 8-7 της Ζόλνοκ και έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο του LEN Champions League.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου παρέμεινε έτσι στην κορυφή του ομίλου κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ράσοβιτς αλλά ο Ολυμπιακός γύρισε γρήγορα το ματς και δεν άφησε τους Ούγγρους να προηγηθούν ποτέ ξανά. Σκουμπάκης και Μπουλιούμπασιτς έκαναν το 2-1, ο Σούμποτιτς έφερε το ματς στα ίσα αλλά ένα γκολ του Μυλωνάκη έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά με 3-2 στο τέλος του οκταλέπτου.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ο Γιόκοβιτς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό κάνοντας το 4-2, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται και με 5-3 αλλά η Ζόλνοκ απάντησε και ισοφάρισε σε 5-5. Ο Μυλωνάκης σκόραρε και πάλι στο φινάλε και έκανε το 6-5 για την ομάδα του.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 8-6, η Ζόλνοκ μείωσε στο γκολ στο τελευταίο κομμάτι του ματς αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία αφού στην τελευταία επίθεση και με παίκτη παραπάνω δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-2, 1-0

Ζόλνοκ: Νάγκι, Ανγκιάλ, Λάζιτς 1, Σούμποτιτς 1, Βαρνάι, Πιέτλοβιτς, Γιάνσικ, Ράσοβιτς 1, Ντόρι 1, Μπάροτι, Ντράσοβιτς 3, Ζεγκάλμι, Μπανιάι.

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024