Κεμζούρα : Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν καλά, στόχος μας τα πλέι οφ
Δεν κρύφτηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος εξήγησε τα πάντα. «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε» δήλωσε ο κόουτς Κεμζούρα
Η αλήθεια είναι πως με τέτοιο ξεκίνημα, με τη μία ήττα να διαδέχεται την άλλη, δύσκολα μπορείς να βρεις κάτι καλό να πεις. Ο κόουτς Κεμζούρα είναι υπό πίεση, καθώς προσπαθεί να βγάλει πράγματα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Πάντως, μετά το τέλος του αγώνα με την Εφές, είχε κάποια καλά στοιχεία (και δεν είναι ψέματα) για να κρατήσει. Ζητούμενο είναι πόσο μπορεί να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, καθώς οι νεοφερμένοι ακόμα δεν είναι… παράγοντες του παιχνιδιού.
«Έγιναν αλλαγές, αλλά οι παίκτες που ήρθαν δεν είναι ακόμα έτοιμοι σωματικά. Τα «ματς απ» του αγώνα δεν έβγαιναν, γι’ αυτό κι ο Ρότσεστι, που θα μπορούσε να βοηθήσει στην επίθεση, θα δημιουργούσε πρόβλημα στην άμυνα. Οι ίδιοι παίκτες κι οι ίδιοι προπονητές ήταν που έπαιξαν στο 2ο δεκάλεπτο και στο 3 δεκάλεπτο. Στο ένα παίξαμε άσχημα, στο άλλο καλά. Πρέπει να δουλέψουμε, να έχουμε μεγαλύτερα καλά διαστήματα και να εξαλείψουμε τα άσχημα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».
Ο κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην Εφές. «Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν καλά, ήρθαν έτοιμοι και δεν μας άφησαν να βγάλουμε όσα πράγματα θέλαμε στο παρκέ. Δεν είχαμε εύκολες πάσες, ειδικά στο 2ο δεκάλεπτο. Και στο 4ο, αλλά κυρίως στο 2ο δεκάλεπτο, έπαιξαν πολύ καλή άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε λάθη, ακόμα και σε λέι απ, τους αφήσαμε να σκοράρουν εύκολους πόντους. Δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει, δεν παλέψαμε όσο έπρεπε…
Το θετικό ήταν πως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε να παλέψουμε, μειώσαμε στους 6 πόντους, αλλά και πάλι λάθος που κάναμε στην άμυνα, τους έδωσε τρίποντο και πήγε η διαφορά στους 9. Είναι μία ομάδα που έχει ταλέντο, που δημιούργησε πολύ και δεν σκόραρε μόνο, όπως ο Μίσιτς και ο Λάρκιν. Δεν βρήκαμε τους τρόπους να τους σταματήσουμε. Κερδίσαμε το 3ο δεκάλεπτο, αλλά αυτό δεν λέει κάτι, δεν ήταν αρκετό να κερδίσουμε τον αγώνα».
Όσο για τους στόχους; «Να μπούμε στα πλέι οφ, αυτός είναι ο στόχος. Κάθε ήττα το κάνει και πιο δύσκολο. Πρέπει να προσπαθήσουμε. Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις αυτή τη στιγμή, εμείς πρέπει να δουλεύουμε τους στόχους μας».
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442