Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Από 29.890 ευρώ το ηλεκτροκίνητο Corsa-e στην ελληνική αγορά

Από 29.890 ευρώ το ηλεκτροκίνητο Corsa-e στην ελληνική αγορά

Η ισχυρότερη και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Corsa είναι διαθέσιμη και στην εγχώρια αγορά όπου θα διατεθεί σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού.

Η εγχώρια γκάμα του γερμανικού supermini υποδέχεται την αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή του η οποία είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στην ελληνική αγορά σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, Selection, Edition και Elegance ξεκινώντας από τα 29.890 ευρώ και με ιδιαιτέρως γενναιόδωρο εξοπλισμό.

Ανεξαρτήτως εξοπλιστικής έκδοσης, το Corsa-e το οποίο αποτελεί την ισχυρότερη έκδοση της γκάμας του, εφοδιάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 136 ίππων και 260 Nm ροπής το οποίο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο σταθερής σχέσης μετάδοσης και τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου 50 KWh που με τη σειρά τους, υπόσχονται αυτονομία 330 χλμ.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις χάρη στην αμεσότητα της απόδοσης ροπής το Corsa-e επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,1 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητά του οριοθετείται σε 150 χλμ. βάσει του πρωτοκόλλου WLTP.

Όπως όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, το Corsa-e εκπέμπει μηδενικούς ρύπους ενώ η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας αποτιμάται σε 17 kWh/100 χλμ.

Τον εξοπλισμό της βασικής έκδοσης Selection περιλαμβάνονται σύστημα infotainment με οθόνη επτά ιντσών και πλήρη συνδεσιμότητα μέσω Mirrorlink και ηχοσύστημα με έξι ηχεία, υπολογιστή ταξιδίου, ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες. Στον βασικό εξοπλισμό συγκαταλέγονται τα αυτόματα φώτα αλογόνου η αεροτομή, αλλά και cruise control με περιοριστή ταχύτητας και Hill Hold.

Επίσης ήδη από τη βασική έκδοση, το Corsa-e διαθέτει μια πλήρη σουίτα συστημάτων ασφαλείας στα οποία περιλαμβάνονται, σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, σύστημα ανίχνευσης της κόπωσης του οδηγού, σύστημα αυτόνομης πέδησης με δυνατότητα ανίχνευσης πεζών. Παράλληλα στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται αυτόματοι  υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής καθώς ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέπτη.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η βασική έκδοση συνοδεύεται από μονοφασικό φορτιστή 7,4 KW ο οποίος μέσω wallbox (διατίθεται προαιρετικά) υπόσχεται την πλήρη επαναφόρτιση των μπαταριών του σε πέντε ώρες.

Εκτός από τη βασική έκδοση Selection, το Corsa-e διατίθεται επίσης στις εκδόσεις Edition και Elegance οι οποίες ξεκινούν από τα 31.900 και 32.900 ευρώ αντίστοιχα.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024