Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος εποχής για τον οίκο Zac Posen

Τέλος εποχής για τον οίκο Zac Posen

«Ένα ταξίδι σχεδόν 20 ετών έφτασε στο τέλος του» δήλωσε ο παγκοσμίως γνωστός σχεδιαστής μόδας Zac Posen

Ο παγκοσμίως γνωστός σχεδιαστής μόδας με έδρα τη Νέα Υόρκη, Zac Posen, έκανε γνωστό, με μια λιτή ανακοίνωση ότι η εταιρεία του του κλείνει.

Συγκεκριμένα η εταιρεία στην οποία ανήκουν οι ετικέτες μόδας, House of Z και Z Spoke, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα τερματίσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, που ξεκίνησαν το 2001.

Το διοικητικό συμβούλιο του brand Posen «μετά από μια αναλυτική επισκόπηση της στρατηγικής και των οικονομικών της επιχείρησης και τα ανησυχητικά αποτελέσματα στις πωλήσεις αποφάσισε ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει τις δραστηριότητές του» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

«Θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στην εξαιρετική μας ομάδα και σε όλους όσοι έμειναν μαζί μου και με το εμπορικό σήμα» δήλωσε ο Posen επικαλούμενος ως αιτία της συγκεκριμένης απόφασης τα απογοητευτικά αποτελέσματα στις πωλήσεις λιανικής.

«Είμαστε απογοητευμένοι που αυτές, οι προσπάθειες δεν ήταν επιτυχείς και βαθιά λυπημένοι που το ταξίδι των 20 ετών έχει τελειώσει» πρόσθεσε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας.

Οι μοναδικές δημιουργίες Zac Posen για τις σταρ της showbiz

Ο Zac Posen έχει ντύσει πολλές από τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ και είναι γνωστός για τις θηλυκές και εντυπωσιακές δημιουργίες του. Στις πελάτισσες του brand περιλαμβάνονται η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα, η Σελίν Ντιόν, οι ηθοποιοί Γκουίνεθ Πάλτροου, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ , Ναόμι Γουότς, Βαιόλα Ντέιβις κ.α.

View this post on Instagram

@celinedion magic 💫 in @zacposen

A post shared by Zac Posen (@zacposen) on

Ένα φόρεμα από πέταλα άνθους κατασκευασμένα με τρισδιάστατη εκτύπωση – δημιουργία του Zac Posen, ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες μέσα στην οποία έλαμψε η Jourdan Dunn στο φετινό Met Gala στη Νέα Υόρκη.

Το 2016. η ηθοποιός Κλερ Ντέινς, έκλεψε την παράσταση στο Met Gala με την παραμυθένια δημιουργία του Zac Posen, η οποία έλαμπε στο σκοτάδι.

Στον Zac Posen έχει απονεμηθεί το βραβείο Perry Ellis για Γυναικεία Σειρά Ενδυμάτων από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής.

Ο σχεδιαστής μόδας. έχει κάνει εμφανίσεις στην ταινία Ocean’s Eight, στη σειρά Ugly Betty και ήταν προσκεκλημένος κριτής στο Project Runway για περισσότερο από 10 χρόνια.

Ντοκιμαντέρ με θέμα το έργο του με τίτλο «House of Z» κυκλοφόρησε το 2017.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024