Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνα Γαφιιτσούκ: «Βλέποντάς το παιχνίδι δεν πίστευα στα μάτια μου...»

Μαρτίνα Γαφιιτσούκ: «Βλέποντάς το παιχνίδι δεν πίστευα στα μάτια μου…»

Η Μαρτίνα Γαφιιτσούκ σήμερα το πρωί μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την οικειοθελή αποχώρησή της από το GNTM

Η Μαρτίνα Γαφιιτσούκ σήμερα το πρωί μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την οικειοθελή αποχώρησή της από το GNTM και τον επερχόμενο γάμο της.

Tο επίδοξο μοντέλο Μαρτίνα Γαφιιτσούκ αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από το κοινό, παραδέχεται πως απόρησε βλέποντάς τη στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε και την ημερομηνία που παντρεύεται μαζί με τον σύντροφό της.

«Και εγώ σοκαρίστηκα όταν με είδα»

«Βλέποντάς με στο παιχνίδι δεν πιστεύω ότι είναι αυτή η Μαρτίνα και εγώ σοκαρίστηκα και πηγαίνω στο μήκος κύματος των τηλεθεατών, γιατί δεν υπάρχει συνέχεια. Τους δικαιολογώ! Ο τηλεθεατή δεν βλέπει τις ερωτήσεις που δεχόμαστε εμείς από πίσω, εγώ μπορεί να είχα πει 15 θετικά και 5 αρνητικά. Δεν είναι στο χέρι μου να παίξουν μόνο τα αρνητικά. Πήγαιναν to the point σε κάθε κοπέλα, μας είχαν καταλάβει από την αρχή πως είμαστε, την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα…»

Τα υβριστικά μηνύματα

«Πιστεύω ότι η χθεσινή συνταγή ήταν πετυχημένη με την τριάδα της φωτιάς, εμένα με είχε κιόλας ο δημοσιογράφος που είχε την τριάδα φωτιά, οπότε ήξερε πως να με χειριστεί γιατί είμαι και πολύ αυθόρμητη και φάνηκε αυτό. Το παιχνίδι είναι βασισμένο στην κατινιά παρά στην επίδοση των μοντέλων. Ανοίγοντας το κινητό μου βρήκα 787 μηνύματα και όλο και ανεβαίνουν. Από αυτά μόνο τα 100 είναι θετικά. Με στενοχώρησε το μήνυμα να πεθάνεις από καρκίνο εσύ και όλη σου η οικογένεια», αποκάλυψε η Μαρτίνα.

Τι πιστεύει για την Ελευθερία;

«Επειδή όλοι λένε ότι έκανε πλάκα ο σύντροφός της, έχω να πω ότι κάνεις πλάκα μία φορά, δεν κάνεις δύο φορές με το ίδιο πράγμα σε διαφορετική χρονική στιγμή, γιατί έγινε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, στην αρχή του τηλεφωνήματος και στο τέλος, και συγχύστηκε η Ελευθερία και έκλεισε το τηλέφωνο, δηλαδή φάνηκε η ταραχή της».

Ο γάμος της τον Μάιο

Τέλος, η ίδια η Μαρτίνα αποκάλυψε on air ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της στις 2 Μαΐου του 2020, ενώ έδειξε και το δαχτυλίδι της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024