Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga : Ενορχηστρωμένη παράσταση το live με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Lady Gaga : Ενορχηστρωμένη παράσταση το live με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Σχεδόν ένα χρόνο μετά από την πολυσυζητημένη εμφάνιση των Μπράντλεϊ Κούπερ - Lady Gaga, στην σκηνή των Όσκαρ η διάσημη ποπ σταρ έδωσε τη δικής της ερμηνεία στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι

Η εμφάνιση στη σκηνή των Όσκαρ της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ, για να ερμηνεύσουν το τραγούδι «Shallows», από την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται», στην οποία συμπρωταγωνίστησαν, συζητήθηκε όσα λίγα πράγματα στο χώρο της showbiz, κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το τραγούδι, χάρη στην ερμηνεία και το πάθος της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ στην ταινία, κατάφερε να αποσπάσει το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού.

Το ίδιο πάθος ωστόσο,  οι δύο σταρ το μετέφεραν και στη σκηνή των Όσκαρ, με τις φήμες να φουντώνουν για το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Τότε, οι φήμες γύρω από το ζευγάρι αυξάνονταν διαρκώς επειδή η Lady Gaga είχε χωρίσει πρόσφατα από τον αρραβωνιαστικό της, Κριστιάν Καρίνο, με τον Μπράντλεϊ Κούπερ να απέχει μόλις λίγους μήνες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Ιρίνα Σάικ. 

Τα ΜΜΕ, τα social media, οι θαυμαστές της Lady Gaga, του Μπράντλεϊ Κούπερ αλλά και η πρώην σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Ιρίνα Σάικ, προσέγγισαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, την παθιασμένη ερμηνεία των δύο σταρ στην σκηνή των όσκαρ, η οποία έριξε λάδι στη φωτιά, ξεκινώντας έναν κύκλο συζητήσεων για το εάν τελικά Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga, είναι κάτι παραπάνω από απλοί συνεργάτες.

 «Θέλαμε να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει ότι ήμασταν ερωτευμένοι»

Σχεδόν ένα χρόνο μετά από την πολυσυζητημένη εμφάνιση Κούπερ – Gaga,  η διάσημη ποπ σταρ έδωσε τη δικής της ερμηνεία στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο περιοδικό ELLE US και την Όπρα Γουίνφρεϊ, η  Lady Gaga απάντησε σε όλες αυτές τις φήμες, κάνοντας λόγο για μία «ενορχηστρωμένη παράσταση».

View this post on Instagram

☺️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

View this post on Instagram

💃

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

View this post on Instagram

💕

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

«Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως ο Τύπος είναι εντελώς ανόητος. Θέλω να πω, κάναμε μαζί μια ερωτική ιστορία.», είπε η Lady Gaga και συμπλήρωσε σχετικά:

«Ως καλλιτέχνης και ως ηθοποιός, φυσικά και θέλαμε να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι ήμασταν ερωτευμένοι. Και θελήσαμε οι άνθρωποι να αισθανθούν αυτήν την αγάπη και στα Όσκαρ. Θέλαμε να περάσει κατευθείαν από το φακό της κάμερας σε κάθε τηλεόραση.

Και δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτό, δουλέψαμε για μέρες. Σχεδιάσαμε το όλο θέμα – ήταν ενορχηστρωμένο ως παράσταση. Λοιπόν, μάλλον κάναμε καλή δουλειά!»», εξήγησε η Lady Gaga.

Παρά την χημεία των Gaga και Κούπερ επί σκηνής και εκτός, ο Κούπερ, λέει η Όπρα, της είπε πρόσφατα πως το ντουέτο στα Όσκαρ όπου κάθισαν μαζί σε ένα πιάνο κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια, μπόρεσε να γίνει επειδή ακριβώς οι φήμες δεν ήταν αληθινές.

«Μιλούσαμε για τις φήμες σχετικά με εσάς πέρυσι. Μου είπε πως αν ήταν αλήθεια, ποτέ δεν θα μπορούσε να σε κοιτάξει στα μάτια καθισμένος σε εκείνο το πιάνο. Μου είπε πως οι ενοχές του, λόγω της ισχυρής πίστης του, δεν θα τον άφηναν ποτέ να σε κοιτάξει στα μάτια σε εκείνο το πιάνο», σχολίασε η Όπρα Γουίνφρεϊ. «Ακριβώς», απάντησε η Lady Gaga.

Lady Gaga – Βασίλισσα της camp αισθητικής

Η Lady Gaga σχολίασε επίσης τις άκρως εκκεντρικές εμφανίσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, ανάμεσα στις οποίες  και αυτή του 2010, όταν πήγε στα MTV Video Music Awards φορώντας ένα σύνολο φτιαγμένο από ωμό κρέας.

«Παλιά, ήμουν τύπου, «τι άλλο θα κάνω για να κεντρίσω την προσοχή του κόσμου;».  Το φόρεμα με το κρέας, για να είμαι ειλικρινής, δεν θεώρησα πως θα είναι τόσο σοκαριστικό όσο αποδείχθηκε. Αλλά έτσι είμαι εγώ. Έχω εκκεντρικό μυαλό, οπότε για μένα φυσικά και έβγαζε νόημα», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Ωστόσο έκτοτε, όπως λέει, έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές της και πλέον θέλει όχι να σοκάρει τον κόσμο αλλά περνάει το μήνυμά της.

«Μετά το «A Star Is Born», τη συνεργασία με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και το Όσκαρ, κατά κάποιον τρόπο γύρισα και είπα στον εαυτό μου,

«Έχεις μια πολύ πιο σπουδαία αποστολή στον πλανήτη από το να σοκάρεις απλώς τον κόσμο. Η αποστολή σου είναι να τους δίνεις μια μορφή αγάπης μέσα από την τέχνη σου, η οποία θα τους ανεβάζει την διάθεση», κατέληξε η Lady Gaga.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024