Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Irina Shayk έχει τελικά πρόβλημα με τη Lady Gaga

Γιατί η Irina Shayk έχει τελικά πρόβλημα με τη Lady Gaga

Η Lady Gaga και η Irina Shayk μπορεί να έμοιαζαν αγαπημένες τη βραδιά των Όσκαρ αλλά από πριν είχαν αρχίσει τα προβλήματα.

Η Lady Gaga και η Irina Shayk μπορεί να έμοιαζαν αγαπημένες τη βραδιά των Όσκαρ αλλά από πριν είχαν αρχίσει τα προβλήματα.

Η σύντροφος του Cooper αν και έδειχνε χαλαρή κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής όταν ο αγαπημένος της ανέβηκε στη σκηνή με την Lady Gaga και μοιράστηκαν τρυφερές στιγμές ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κοιτάει αμήχανα.

Η εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ 2019 ήταν η πρώτη μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο, ενώ από την πλευρά του ο Μπράντλεϊ Κούπερ έφτασε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ κρατώντας στο ένα χέρι την μητέρα του και στο άλλο την Ιρίνα Σάικ.

Η εμφάνιση των δύο συμπρωταγωνιστών που ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Shallow» έδωσε τροφή σε σχόλια σε όλα τα ξένα μέσα με τη Sun να γράφει ότι οι φήμες δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα δεν είναι η πρώτη φορά που η καλλονή έρχεται αντιμέτωπη με την απιστία και τις κακές φήμες, καθώς είχε στο πλευρό της τον άτακτο Ρονάλντο.

Πηγές από το περιβάλλον της συντρόφου του Cooper, «η Ιρίνα δεν θα αφήσει αυτή τη »θύελλα» να τους λυγίσει», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η tabloid εφημερίδα.

Και υπογραμμίζει: «Δεν είναι πολύ μακρυά από την αλήθεια οι φήμες ότι η Ιρίνα έχει »αρρωστήσει» από αυτό που συμβαίνει. Δεν αντιπαθεί, ούτε σιχαίνεται την Lady Gaga, αλλά δεν αντέχει όλα αυτά που ακούγονται αλλά και τη στενή επαφή που έχει αποκτήσει ο άντρας της με την τραγουδίστρια. Το μόνο που θέλει είναι να απασχολεί συνεχώς τον Μπράντλεϊ και να του αποσπά τον χρόνο του».

Πάντως η κίνηση της Shayk να κάνει unfollow την Lady Gaga σε Instagram και Twitter δείχνει ότι υπάρχει όντως πρόβλημα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024