Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα βλέμματα που αντάλλαξαν η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ στην σκηνή  των βραβείων Όσκαρ 2019, η διάσημη τραγουδίστρια, έδωσε τη δική της απάντηση στο Ιnstagram.

Η Lady Gaga ανέβασε μία φωτογραφία από την εμφάνισή της στα Όσκαρ στο Instagram και έγραψε για τον συμπρωταγωνιστή της στο «A Star is Born »ότι είναι ένας «αληθινός φίλος».

Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία από τη βραδιά των Όσκαρ 2019 έγραφε: «Τίποτε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδιαίτερο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή στα Όσκαρ με έναν αληθινό φίλο και μία καλλιτεχνική ιδιοφυΐα».

 

 

Και ενώ η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση της Lady Gaga, προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, η ίδια η επιλογή της φωτογραφίας ρίχνει «λάδι στη φωτιά», καθώς η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει στην αγκαλιά του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Υπενθυμίζεται πως η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Shallow», σε μία από τις καλύτερες στιγμές των βραβείων Όσκαρ 2019, ωστόσο η στάση τους στη σκηνή και η γλώσσα του σώματος έδωσαν τροφή στους χρήστες των social media να κάνουν λόγο για ειδύλλιο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της συζύγου του Μπράντλεϊ Κούπερ, της Ιρίνα Σάικ, η οποία κοιτούσε αμήχανα.

 

Ρίχνοντας φλογερές ματιές ο ένας στον άλλον και βάζοντας τόσο κοντά τα πρόσωπά τους, σε σημείο που πολλοί νόμιζαν πως θα φιληθούν, η ερμηνεία του τραγουδιού τους ήταν κάτι παραπάνω από οικεία σύμφωνα και με τους χρήστες του Twitter.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xVx-zvCjUZU

 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ 2019 ήταν η πρώτη μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο, ενώ από την πλευρά του ο Μπράντλεϊ Κούπερ έφτασε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ κρατώντας στο ένα χέρι την μητέρα του και στο άλλο την Ιρίνα Σάικ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας