Τότεναμ: Άνοιξαν το σκορ οι Άγγλοι στο Βελιγράδι με τον Λο Σέλσο (vid)
Ο Λο Σέλσο άνοιξε το σκορ στο 34’ στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, σε μια φάση που οι Βρετανοί είχαν δύο δοκάρια με τους Κέιν και Σον!
Με γκολ του Λο Σέλσο στο 34’ η Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Οι Βρετανοί βγήκαν ταχύτατα στην επίθεση, οι προσπάθειες την Σον και Κέιν σταμάτησαν στα δοκάρια της εστίας της σέρβικης ομάδας, όμως, ο Λο Σέλσο πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-1.
Με αυτόν τον τρόπο άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, σε ένα ματς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τους Πειραιώτες και την Μπάγερν.
Tottenham Hotspur a modern three part comedy pic.twitter.com/wcs4KdAAOb
— Kyle Treubert (@falsebert) November 6, 2019
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442