Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρις Γουίδερσπουν : Η σιωπή ήταν προϋπόθεση για να έχω δουλειά

Ρις Γουίδερσπουν : Η σιωπή ήταν προϋπόθεση για να έχω δουλειά

Θα ήθελα να πω ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό στην καριέρα μου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν. Είχα πολλές εμπειρίες παρενόχλησης και σεξουαλικής κακοποίησης» εξομολογείται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν.

«Η σιωπή ήταν προϋπόθεση για να έχω δουλειά», δήλωσε η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν, επισημαίνοντας ότι δεν θα μπορούσε να μιλήσει νωρίτερα για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ότι ήταν μόλις 16 ετών.

Όπως δήλωσε η Ρις Γουιδερσπούν, μιλώντας για τη νέα τηλεοπτική σειρά «The Morning Show», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον, την οδήγησε να προβληματιστεί για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έζησε.

Το σενάριο της  σειράς ασχολείται με έναν παρουσιαστή ειδήσεων τον Μιτς (Στιβ Καρέλ), ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της συμπαρουσιάστριάς του Άλεξ (Τζένιφερ Άνιστον), ενώ η η Ρις Γουίδερσπουν υποδύεται την παρουσιάστρια, η οποία αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τον Μιτς.

«Η σιωπή ήταν προϋπόθεση για να έχω δουλειά»

Όπως είχε αποκαλύψει η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός στην εφημερίδα «The Guardian», είχε δεχτεί στα 16 της χρόνια σεξουαλική παρενόχληση από έναν σκηνοθέτη και τότε οι μάναντζερ που είχε και οι παραγωγοί τής είχαν προτείνει να μη μιλήσει.

«Θα ήθελα να πω ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό στην καριέρα μου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν. Είχα πολλές εμπειρίες παρενόχλησης και σεξουαλικής κακοποίησης», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Παράλληλα,  η Ρις Γουίδερσπουν επισήμανε ότι βίωσε την «ενοχή» επειδή δεν μίλησε για τα όσα συνέβησαν νωρίτερα, καθώς θα το ήθελε.

«Όχι. Υπήρχε μία κουλτούρα σιωπής και η σιωπή ήταν μια από τις προϋποθέσεις για να έχω δουλειά. Αυτό μου είχαν πει», επεσήμανε στις δηλώσεις της η Ρις Γουίδερσπουν.

Η Ρις Γουίδερσπουν είναι από τις ηγετικές μορφές του κινήματος Time’s Up, το οποίο ξεκίνησε μετά από τις καταγγελίες εναντίον του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάνστιν.

View this post on Instagram

Me at the beginning of summer vs. me now. 👉🏼

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024