Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων έσπασαν πολλά από τα κλαδιά του μεγάλου πλάτανου στην πλατεία του χωριού, τα οποία έπεσαν μπροστά από καφενείο χωρίς ευτυχώς και να υπάρξει κάποιος τραυματισμός
Αρκετές ζημιές προκάλεσε ανεμοστρόβιλος, που σάρωσε χθες τη Μεσσηνία.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων έσπασαν πολλά από τα κλαδιά του μεγάλου πλάτανου στην πλατεία του χωριού, τα οποία έπεσαν μπροστά από καφενείο χωρίς ευτυχώς και να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Από εκεί και πέρα ζημιές σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή Χορεύτρα.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουτήφαρη Φώτης Μπελεχρής μιλώντας στην eleftheriaonline.gr , στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι παρά το έντονο φαινόμενο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας