Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δείχνει πως έχει κατανοήσει γρήγορα-γρήγορα τι σημαίνει… εξυγίανση.
Τα όσα δήλωσε στον Politica 89,8 πρόσφατα δείχνουν πως και βλέπει πως «παίζεται» το παιχνίδι και κατανοεί πως το ελληνικό ποδόσφαιρο καταρρέει εξαιτίας αποφάσεων και πράξεων συγκεκριμένων ανθρώπων.
Των γνωστών… εξυγιαντών.
Από τον «δικό μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο, έως τον Μέλο Περέιρα που είχε το θράσος να τον κοροϊδέψει στα μούτρα του στην τελευταία συνάντηση που είχαν.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Ρεάλ νίκησε στο 2ο ματς που έγινε στη Βουλγαρία τη Χάποελ Τελ Αβίβ (87-81) και με 3-1 στις νίκες πέρασε στο Final-4 της Αθήνας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Παναθηναϊκό είτε τη Βαλένθια.
Οι δηλώσεις που έκανε στο κρατικό ραδιόφωνο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, με τις οποίες τόνισε την ανάγκη κατασκευής νέου γηπέδου για τον ΟΦΗ.