Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκπληκτική κίνηση του Μάνταλου!

Εκπληκτική κίνηση του Μάνταλου!

Η ΑΕΚ ισοφάρισε με πολύ τυχερό τρόπο τον Ατρόμητο σε 1-1 στο 62', καθώς η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του τερματοφύλακα των Περιστεριωτών, Χρήστο Μανδά και μπήκε στα δίχτυα. Η κίνηση του Πέτρου Μάνταλου μετά το γκολ όμως ήταν πολύ ωραία και ξεχωριστή.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 του Ατρόμητου σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολλές ανατροπές, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 20′ με το γκολ του Γιώργου Μανούσου, ωστόσο οι Περιστεριώτες στάθηκαν πολύ άτυχοι στη φάση του 62′. Πιο συγκεκριμένα, ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε ένα συρτό σουτ, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και χτύπησε στην πλάτη του Χρήστου Μανδά για να μπει στα δίχτυα στη συνέχεια και το σκορ να γίνει 1-1.

Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ έτρεξαν να πανηγυρίσουν το γκολ, εκτός από έναν όμως. Ο Πέτρος Μάνταλος έσπευσε να παρηγορήσει τον νεαρό τερματοφύλακα και να του ζητήσει και συγγνώμη, μάλιστα, για τον τρόπο επίτευξης του τέρματος.

Ο Μανδάς δεν πίστευε πώς δέχθηκε το γκολ αυτό και η ψυχολογία του σίγουρα θα καταρρακώθηκε (αν και δεν έκανε τίποτα λάθος ο ίδιος, απλά τον «χτύπησε» η ατυχία), με τον Μάνταλο όμως να τον κάνει αμέσως να αισθανθεί καλύτερα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024