Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δώνης: «Υπάρχει συμμορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Δώνης: «Υπάρχει συμμορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Γιώργος Δώνης ξέσπασε για τις διαιτητικές αδικίες που υφίσταται ο Παναθηναϊκός στη Superleague και ζήτησε τη συσπείρωση όλων και να πάψει η εσωστρέφεια.

Ξεσπάθωσε ο Γιώργος Δώνης για τη διαιτησία του Σλοβένου διαιτητή, Βίντσιτς, ο οποίος με την υπόδειξη του στο 96′ στέρησε από τον Παναθηναϊκό τη νίκη στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 101′ και ο προπονητής του Τριφυλλιού σχολίασε τις αποφάσεις των ρέφερι στο πρωτάθλημα και ζήτησε συσπείρωση όλων στο Σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη Τύπου:

«Με τη Λάρισα έγιναν περίεργα πράγματα παρότι παίξαμε καλά. Για το πρότζεκτ που λειτουργούμε είναι σημαντικό αυτό. Μην με παρεξηγήσετε, γιατί ξέρω πως λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με νοιάζει κατά πρώτο λόγο ο Παναθηναϊκός και μετά το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται καλύτερο. Δεν με νοιάζει ο Ολυμπιακός, που μπορούσαμε να τον νικήσουμε, ούτε ο ΠΑΟΚ που μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο.

Νομίζω ότι από την αρχή του πρωταθλήματος υπάρχει μία συμμορία που είναι εναντίον του Παναθηναϊκού. Δεν σέβονται την προσπάθεια μας, τον κόπο μας. Που να αρχίσω και που να σταματήσω;

Δεχόμαστε γκολ από τη Λαμία ενώ προηγήθηκε πέναλτι υπέρ μας. Ρίχνει μπουνιά ο Μανιάτης στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν είναι δυναμόμετρο, δεν τον αποβάλλουν, μένει με 11 ο Πανιώνιος.

Μπουνιά του Ουάρντα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν ήταν δυνατή λέει ο διαιτητής, πάλι με 11 έμεινε η Λάρισα. Πάμε στην Ξάνθη. Γκολ κανονικά εμείς, δεν το μετράμε. Κάνει σεμινάριο η Ομοσπονδία ότι σε μία δύσκολη φάση, ο διαιτητής πρέπει να πάει στο VAR.

Με την Ξάνθη, γιατί πήγε ο διαιτητής στο VAR; Αφού δεν το είδε. Να μιλήσω για τον ΟΦΗ που ήμασταν κακοί. Το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ ήταν οφσάιντ. Οι περισσότεροι θα πουν ότι φταίει η διοίκηση, γιατί δεν έχουμε δυνατή διοίκηση.

Τι να κάνει η διοίκηση; Να στήσει τον διαιτητή; Έχουμε έναν ιδιοκτήτη που έχει πληρώσει 70 εκατομμύρια. Είμαστε άνθρωποι. Τους σεβόμαστε όλους, αλλά δεν είναι δυνατόν να μας φέρονται έτσι.

Είναι κρίμα για τα παιδιά. Δεν πάμε για πρωτάθλημα, αλλά μπορούμε να τερματίσουμε τέταρτοι-πέμπτοι; Δεν είναι δυνατόν να μας κλέβουν. Μιλάω για τις 9 αγωνιστικές, όχι μόνο για το σημερινό παιχνίδι.

Πρέπει να συσπειρωθούμε, ομάδα, διοίκηση, κόσμος και δημοσιογράφοι. Σταματήστε και οι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού να γράφετε ότι για όλα φταίει ο Αλαφούζος. Στηρίξτε την ομάδα και βοηθήστε να έρθει ο κόσμος το γήπεδο.

Μόνο έτσι μπορούμε να αντισταθούμε. Άμα δείτε τους δύο γιους μου, μεγαλώνουν με τα πράσινα. Έτσι μεγαλώνει η οικογένεια μου. Να αφήσουμε την εσωστρέφεια και να στηρίξουμε την ομάδα. Πρέπει να φτάσει ο Παναθηναϊκός μετά από 2-3-5 χρόνια να βγάλει παίκτες και να κάνει πρωταθλητισμό».

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024