Super League Κ19: Άνετη νίκη του Ολυμπιακού με σόου Μαρίνου
Με τον Γιώργο Μαρίνο να πετυχαίνει και τα τρία γκολ και τον Τζολάκη να αποκρούει... διπλό πέναλτι, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 της Ξάνθης για την 9η αγωνιστική της Super League Κ19
Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού επέστρεψε στις νίκες. Με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, Γιώργο Μαρίνο, να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα της Ξάνθης και να τελειώνει το παιχνίδι με τρία γκολ, οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Νικοπολίδη επικράτησαν με 3-1 εκτός έδρας της ακριτικής ομάδας, αντιδρώντας εντυπωσιακά, λίγες ημέρες μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Ο Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 29’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Βοΐλης. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ των Πειραιωτών, Κωνσταντίνος Τζολάκης, απέκρουσε δύο φορές πέναλτι των γηπεδούχων! Μετά την πρώτη απόκρουση ο διαιτητής Ανεστίδης διέταξε επανάληψη, ο νεαρός Φακκής πήρε φόρα, αλλά νικήθηκε για δεύτερη φορά από τον διεθνή πορτιέρο.
Ο Μαρίνος, ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης, έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στον Ολυμπιακό στο 62ο λεπτό, με γκολ-ποίημα, έξω από την περιοχή της Ξάνθης. Παρά το γεγονός ότι η ακριτική ομάδα μείωσε στο 65′ με το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η Ξάνθη στο παιχνίδι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιλιγκίρης, ο Ολυμπιακός είχε πάλι την απάντηση.
Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μαρίνος με νέα εξαιρετική ενέργεια και σουτ έκανε τρία τα προσωπικά του γκολ, αλλά και της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σοβαρές αποκαλύψεις για τη διαχείριση των οικονομικών της AFA βάζουν στο στόχαστρο την ηγεσία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, τη στιγμή που η εθνική ομάδα ζει τη χρυσή της εποχή