Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρνουά Παρισιού : «Λύγισε» ο Τζόκοβιτς τον Τσιτσιπά με 2-0 σετ

Τουρνουά Παρισιού : «Λύγισε» ο Τζόκοβιτς τον Τσιτσιπά με 2-0 σετ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε μόλις 3 game από τα συνολικά 15 κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και μοιραία ηττήθηκε με 2-0 σετ στο πλαίσιο των προημιτελικών του τουρνουά του Παρισιού. 58 λεπτά χρειάστηκε ο Nόλε για να επικρατήσει του Έλληνα τενίστα με 6-1 και 6-2 στα δύο σετ.

Κατώτερος των περιστάσεων ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Έλληνας τενίστας παραδόθηκε άνευ όρων στον Νόβακ Τζόκοβιτς και ηττήθηκε με 2-0 σετ στο πλαίσιο των προημιτελικών του τουρνουά του Παρισιού.

«Βυθισμένος» στα λάθη του ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Σέρβο τενίστα σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ ενδεικτικά είναι τα σκορ των δύο σετ, με τον Νόλε να επικρατεί κατά κράτος με 6-1 και 6-2 του αντιπάλου του.

Από την αρχή του αγώνα κυριάρχησε ο Τζόκοβιτς, κάνοντας γρήγορα-γρήγορα δύο break στον αντίπαλό του, με συνέπεια να ξεφύγει με 5-0. Σε εκείνο το σημείο ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να αναθαρρήσει μειώνοντας σε 5-1, αλλά το 1-0 ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα συμβεί και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον Τζόκοβιτς να κάνει το 6-1 παίρνοντας το πρώτο σετ πανεύκολα.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος μπήκε καλύτερα κάνοντας το 1-0 με πολύ καλό σερβίς, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ίδια. Ο Τζόκοβιτς έκανε εκ νέου back to back break φτάνοντας στο 5-1 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

6-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα του 2ου σετ, με τον Τζόκοβιτς να προκρίνεται στα ημιτελικά του τελευταίου κατά χρονική σειρά Masters της χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Τζόκοβιτς κόντρα στον Τσιτσιπά, με τους δύο τενίστες πλέον να έχουν από δύο νίκες ο καθένας στα 4 μεταξύ τους ματς.

Ο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, Τσιτσιπάς, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ATP Finals που θα γίνει στο Λονδίνο.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024