Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Adele: Δεν θα την αναγνωρίσετε!

Adele: Δεν θα την αναγνωρίσετε!

Η Adele είναι πια ελεύθερη και πολύ... ωραία!

Η Adele είναι πια ελεύθερη και πολύ… ωραία!

Οι πρώτες φωτογραφίες

Πιο αδυνατισμένη από ποτέ εμφανίστηκε η Adele στο πάρτι γενεθλίων του τραγουδιστή Drake στο Χόλιγουντ.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία χώρισε πρόσφατα με τον σύζυγό της, Σάιμον Κονέσκι, μετά από 7 χρόνια γάμου φαίνεται πως είναι πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ.

Ανανεωμένη μετά τον χωρισμό η Adele

Φορώντας ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα, η Adele είναι στα καλύτερα της και η διαφορά στο σώμα της ήταν ολοφάνερη.

https://www.instagram.com/p/B4At5k9FPhI/

Δεν είναι γνωστό πόσα κιλά έχασε και πως, αλλά η βραβευμένη τραγουδίστρια φαίνεται πως περνά την καλύτερη περίοδο της ζωή της, παρ΄όλο που απέχει το τελευταίο διάστημα από την μουσική βιομηχανία.

Οι νέες φωτογραφίες από το Halloween

H Adele έχει αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις και πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη σε Halloween party!Η τραγουδίστρια ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής και έχει καταφέρει όχι μόνο να χάσει αρκετά κιλά, αλλά να αλλάξει και το στιλ της.

Δείτε τις φωτογραφίες

Το Bachelor party

Η Adele φέρεται να σχεδιάζει ένα επικό bachelorette πάρτι για την κολλητή της Τζένιφερ Λόρενς που ετοιμάζεται να γίνει νύφη, πάρτι το οποίο σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, φιλοδοξεί να είναι πιο εντυπωσιακό ακόμα και από το Met Gala

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun η διάσημη τραγουδίστρια έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο της ως διοργανώτρια του πάρτι και είναι αποφασισμένη αυτό να μείνει στην ιστορία του Χόλιγουντ.

View this post on Instagram

Auckland / Mt Smart Stadium / Mar 25

A post shared by Adele (@adele) on

«Η Adele ήθελε να διοργανώσει ένα πάρτι για την Τζένιφερ Λόρενς και άρχισε να στέλνει προκλήσεις. Μέχρι στιγμής όλα γίνονται κάτω από αυστηρή μυστικότητα, αλλά οι καλεσμένοι έχουν λάβει τις προσκλήσεις τους», δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα μία πηγή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στον κατάλογο των προσκεκλημένων περιλαμβάνονται πολλές διασημότητες μεταξύ των οποίων η Κρις Τζένερ και η Κιμ Καρντάσιαν!

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η ηθοποιός μαζί με τον σύντροφό της Cooke Maroney, που είναι διευθυντής σε γκαλερί τέχνης, γιόρτασε τη μεγάλη στιγμή σε κλαμπ της Ν. Υόρκης μαζί με την Adele.

Μόλις τον περασμένο μήνα σε δήλωση της, η Τζένιφερ Λόρενς δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το αποτυχημένο bachelorette πάρτι λέγοντας:

«Ήθελα να κάνω ένα bachelorette πάρτι και το αποφάσισα την τελευταία στιγμή. Δεν ήταν όμως κανένας διαθέσιμος ακριβώς γιατί τους ειδοποίησα τελευταία στιγμή».

Μάλιστα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε ότι έβαλε τα κλάματα όταν συνειδητοποίησε ότι ήθελε τόσο πολύ να κάνει ένα πετυχημένο πάρτι που αισθάνθηκε θλίψη για την αποτυχία του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024