Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουλή : Ένταση με Βαρουφάκη και Χρυσοχοΐδη

Βουλή : Ένταση με Βαρουφάκη και Χρυσοχοΐδη

Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το άσυλο

Ένταση με βαριές εκφράσεις σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το άσυλο, μεταξύ του Γιάνη Βαρουφάκη και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Βαρουφάκης: Χτίζετε μια ξενοφοβική Ελλάδα

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανηθικότητα και μισανθρωπισμό, προκαλώντας την έκρηξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. «Αδικήσατε κατάφωρα και βάναυσα ένα λαό», είπε, επικρίνοντάς τον για λαϊκισμό.

«Δεν θα μειώσετε τις ροές στη χώρα όσο και να αυστηροποιήσετε τις διαδικασίες, όσα δικαιώματα κι αν αφαιρέσετε, οι ροές έχουν πίσω τους λογικές που ο δικός σας μισανθρωπισμός όσο αποτελεσματικά κι αν εφαρμοστεί, δεν θα αποδώσει», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Βαρουφάκης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι χτίζει μια ξενοφοβική Ελλάδα.

Χρυσοχοΐδης: Δεν δέχομαι μαθήματα

«Αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών, Ελλήνων και αλλοδαπών», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, απορρίπτοντας τις κατηγορίες και σχολιάζοντας τις αναφορές Βαρουφάκη πως οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν γίνει από γηγενείς μουσουλμάνους στη Γαλλία ή άλλες χώρες, απάντησε: «Μαθήματα για την ασφάλεια της χώρας δεν δέχομαι, καθημερινά με τους συνεργάτες μου και όλους τους αρμόδιους δίνουμε αγώνα για να θωρακίσουμε τη χώρα».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024