Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσσεξ: Βιετναμέζος αρχηγός σπείρας πίσω από την τραγωδία με τους 39 νεκρούς

Εσσεξ: Βιετναμέζος αρχηγός σπείρας πίσω από την τραγωδία με τους 39 νεκρούς

Η αστυνομία του Έσσεξ φέρεται να έχει αναθέσει σε ειδική ομάδα να εντοπίσει τα ίχνη του συγκεκριμένου άνδρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές είναι κοντά στον αρχηγό της σπείρας από το Βιετνάμ που ενδέχεται να οργάνωσε το «ταξίδι θανάτου» των 39 ανθρώπων

Το μυστηριώδες και βίαιο αφεντικό που έχει βγάλει εκατομμύρια διακινώντας συμπατριώτες του στη Βρετανία και τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των 39 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο Έσσεξ, έχουν ταυτοποιήσει οι Αρχές του Βιετνάμ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η «The Daily Star», ο εν λόγω άνδρας είναι γνωστός με το όνομα «Mr Truong» (σ.σ. «κ. Τρουόνγκ»).

Η αστυνομία του Έσσεξ φέρεται να έχει αναθέσει σε ειδική ομάδα να εντοπίσει τα ίχνη του συγκεκριμένου άνδρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές είναι κοντά στον αρχηγό της σπείρας από το Βιετνάμ που ενδέχεται να οργάνωσε το «ταξίδι θανάτου» των 39 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε κοντέινερ φορτηγού που εκτελούσε δρομολόγιο από το Βέλγιο για τη Βρετανία.

Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να έχει διαδραματίσει ρόλο – κλειδί στην υπόθεση και να είναι επικεφαλής μιας «διεθνούς σπείρας» που φέρεται να έχει κερδίσει εκατομμύρια βοηθώντας μετανάστες από ασιατικές χώρες να εισέλθουν σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Ανθρωποκυνηγητό για δύο αδέλφια

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και δυο αδελφών από τη Βόρεια Ιρλανδία.

Οι αρχές θεωρούν πως τα δυο αυτά άτομα μπορούν να παράσχουν κρίσιμα στοιχεία για το θάνατο των 39 ατόμων στο φορτηγό.

Πρόκειται για τον 40χρονο Ρόναν Χιουζ και τον 34χρονο Κρίστοφερ από την πόλη Άρμαχ. Ο μεγάλος αδελφός ήταν ο άνθρωπος που είχε υπογράψει το έγγραφο της μίσθωσης του τρέιλερ όπου βρέθηκαν οι σοροί των θυμάτων. Η εκμίσθωση έγινε στις 15 Οκτωβρίου ενώ η ιδιοκτήτρια εταιρεία Global Trailer Rentals δεν γνώριζε τι επρόκειτο να μεταφερθεί με το φορτηγό.

Ο μικρότερος αδελφός, που αναφέρεται ως διευθυντής της εταιρείας που νοίκιασε το τρέιλερ, είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2016 ότι η εταιρεία είχε στόλο 9 φορτηγών που εργάζονταν σε Σουηδία, Δανία, Ιταλία και Βρετανία και 6 μόνιμους υπαλλήλους.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024