Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπαθεοδώρου: «Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές και εμείς πρέπει να επανέλθουμε στις καλές»

Παπαθεοδώρου: «Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές και εμείς πρέπει να επανέλθουμε στις καλές»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Αντβέρπ (30/10 19:30) και αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα αλλά και το συμβάν με τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Στην Media Day της ΑΕΚ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Αντβέρπ (19:30) μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου όπου φυσικά δεν αναφέρθηκε μόνο στο προσεχές ματς.

Ο κόουτς της Ένωσης αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και στο συμβάν με τον Βασίλη Τολιόπουλο για τον οποίο ξεκαθάρισε πως υπολογίζει κανονικά όπως και τους υπόλοιπους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επειδή η ομάδα παίζει παιχνίδι κάθε τρεις μέρες, πρέπει να αφήνει πίσω ότι συμβαίνει, είτε είναι καλό, είτε κακό και να παρουσιαστεί αύριο έτοιμη, για το τρίτο παιχνίδι στην Ευρώπη, το δεύτερο στο γήπεδό μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το κλίμα στην ομάδα και αν έχει πέσει η ψυχολογία: «Όχι. Το κλίμα σε μία ομάδα, μεταβάλλεται αναλόγως με την εμφάνιση, με το παιχνίδι, αλλά αυτό πρέπει να διαρκεί λίγο.

Είτε να είσαι ενθουσιασμένος επειδή έπαιξες καλά και κέρδισες, είτε γιατί είσαι απογοητευμένος, γιατί όπως προχθές, έπαιξες πολύ άσχημα και έχασες.

Αυτό πρέπει να είναι το κλίμα και αυτό προσπαθούμε να περάσουμε μέσα σε όλη την ομάδα. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές και εμείς πρέπει να επανέλθουμε στις καλές στιγμές».

Για το αν το περιστατικό με τον Τολιόπουλο, θεωρείται λήξαν και αν έγινε πάνω στην ένταση του αγώνα: «Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Τον Τολιόπουλο τον έχω φέρει εγώ στην ομάδα, οπότε τον υπολογίζω κανονικά, όπως και όλους τους παίκτες της ΑΕΚ».

Για το ότι και στις προηγούμενες ομάδες του, ο Οκτώβρης δεν είχε καλά αποτελέσματα: «Το κακό είναι ότι αύριο είναι 30 Οκτώβρη. Δεν έχει τελειώσει ο Οκτώβριος, οπότε θα δούμε».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ: «Αύριο έχουμε παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στο παιχνίδι αυτό. Επιστρέφουν οι δύο τραυματίες μας πρώτα ο Θεός και πιστεύω να μας βοηθήσουν.

Είναι διαφορετικό να παίζεις με τέσσερις ξένους, από το να παίζεις με έξι ξένους και ελπίζω αύριο για πρώτη φορά, να παρουσιαστούμε σε επίσημο παιχνίδι όλοι μαζί».

Για το αν ο Τσαλμπούρης θα αποχωρήσει: «Είπα και πριν ότι αύριο έχουμε παιχνίδι. Δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Όπως βλέπετε, όλοι οι παίκτες είναι εδώ κανονικά. Εμείς είμαστε εδώ, συνεχίζουμε τη δουλειά μας.

Αν και όταν υπάρξει κάτι, θα υπάρξει ενημέρωση από την ομάδα. Αυτή τη στιγμή όμως, όπως είπα έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πολύ δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια και είμαστε όλοι εδώ και δουλεύουμε, για να βρούμε τον σωστό ρυθμό και τη σωστή κατεύθυνση».

Για το αν νιώθει ότι το αυριανό ματς, είναι ευκαιρία για επανεκκίνηση, μετά από τα τελευταία άσχημα παιχνίδια: «Ποια είναι τα άσχημα παιχνίδια; Γιατί όταν στη Χάποελ κερδίζεις για 38 λεπτά και με 10 πόντους, δεν μπορεί να έχεις παίξει άσχημα.

Όταν ελέγχεις για 39 λεπτά το παιχνίδι με το Περιστέρι, δεν έχεις παίξει άσχημα. Όταν στην Ευρώπη έχεις κερδίσει την Ορτέζ 20 πόντους, δεν μπορεί να έχεις παίξει άσχημα. Όταν στη Λήμνο κερδίζεις για 38 λεπτά, δεν παίζεις άσχημα.

Άρα είχαμε μία πάρα πολύ κακή εμφάνιση στο τελευταίο ματς και ένα κακό αποτέλεσμα και όπως είπα και πριν, δεν έχει σημασία αν παίζεις καλά ή άσχημα. Πρέπει να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε.

Είμαστε σε μία ομάδα που όλοι ξέρουμε, πόσο σημαντικό είναι να κερδίζεις και αυτός είναι ο σκοπός μας. Να αλλάξουμε αυτό το κομμάτι, να επιστρέψουμε στις νίκες και να βρούμε έναν καλύτερο ρυθμό και στην άμυνα και στην επίθεση».

Για το που οφείλεται η έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά των αγώνων που χάθηκαν: «Δυστυχώς για εμάς, τα ματς διαρκούν 40 λεπτά. Δεν τελειώνουν σε 37. Υπάρχουν πολλά πράγματα. Είναι παρελθόν όμως τα παιχνίδια αυτά. Δεν θέλω να επιστρέψω πίσω.

Εμείς μεταξύ μας, έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας. Ξέρουμε ποια είναι τα προβλήματά μας. Αυτά μπορούμε να τα διορθώσουμε. Αυτό που είναι ανεπίτρεπτο, είναι η εμφάνιση που κάναμε προχθές στο Ρέθυμνο.

Αυτό είναι κάτι το οποίο ήταν απαράδεκτο για όλους μας και δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Προσπαθούμε καθημερινά μέσα από τη δουλειά, να διορθώσουμε τις μικρές λεπτομέρειες, ώστε και να παίζουμε καλά και να τελειώνουμε τα παιχνίδια με τον σωστό τρόπο».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024