Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καμαρά: «Αισθάνομαι πάθος για τον Ολυμπιακό, πάνω απ΄ όλα η ομάδα»

Καμαρά: «Αισθάνομαι πάθος για τον Ολυμπιακό, πάνω απ΄ όλα η ομάδα»

Το πάθος που αισθάνεται για τον Ολυμπιακό εκμυστηρεύτηκε ο Μαντί Καμαρά, για τον οποίο πάνω απ' όλα είναι να νικά η ομάδα και όχι για το αν θα σκοράρει ο ίδιος.

Παθιασμένος για τον Ολυμπιακό και τον δαφνοστεφανωμένο είναι ο Μαντί Καμαρά!

Ο 22χρονος χαφ στον πανηγυρισμό του για το γκολ που πέτυχε, φίλησε το έμβλημα του Ολυμπιακού και ήταν παθιασμένος σε όλο το ματς, όντας ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Καμαρά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα έβαλε πάνω απ’ όλα την ομάδα και τη νίκη και σε δεύτερη μοίρα την προσωπική του εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε, μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που είχε, το μακρινό σουτ το οποίο δουλεύει και δοκιμάζει συχνά, για τον Γκιγιέρμε, το πάθος που έχει με τον Ολυμπιακό και τη θέληση να ανταποδώσει την αγάπη και την στήριξη του κόσμου.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Καμαρά:

Για το γεγονός ότι πάνω απ’ όλα είναι να νικά η ομάδα: «Το πιο σημαντικό από όλα δεν είναι το γκολ και η εμφάνισή μου, είναι να νικά η ομάδα. Αυτό έχει σημασία. Αν μπορώ να βοηθήσω εγώ είναι ωραίο αλλά το σημαντικό δεν είναι να σκοράρεις και να είσαι κορυφαίος, το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα».

Για το δύσκολο καλοκαίρι: «Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, με καλές και κακές στιγμές, Ήταν ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι για μένα μέχρι και την προετοιμασία και μετά σιγά σιγά πιστεύω ξαναβρίσκω τις καλές στιγμές μου».

Για το μακρινό του σουτ: «Είναι κάτι που το δουλεύω και το προσπαθώ συχνά, είναι κάτι καλό όταν μετά από 2-3 προσπάθειες να καταφέρνω να σκοράρω».

Για τον Γκιγιέρμε: «Είναι ένας παίκτης που κάνει τα πάντα για την ομάδα και τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σας ξαναλέω όμως ότι το σημαντικό είναι η ομάδα, είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο για να έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τον πανηγυρισμό του: «Αυτό είναι το πάθος που αισθάνομαι για τον Ολυμπιακό, θέλω να ανταποδώσω στον κόσμο και την ομάδα για τη στήριξή τους. Θέλησα να ανταποδώσω με αυτή την κίνησή μου να δείξω το σήμα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024