Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σουντανί: «Σημαντικό που σκοράραμε νωρίς»

Σουντανί: «Σημαντικό που σκοράραμε νωρίς»

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Χιλάλ Σουντανί τόνισε ότι ήταν καθοριστικής σημασίας το γκολ που πέτυχε νωρίς η ομάδα, «χρίζοντας» μάλιστα MVP της αναμέτρησης τον Μαντί Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι, επικρατώντας με σκορ 2-0 της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ένας από τους πολλούς πρωταγωνιστές των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Χιλάλ Σουντανί, με τον Αλγερινό να πετυχαίνει και την ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στα κανάλια novasports για την εικόνα του ντέρμπι, αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση, ανακηρύσσοντας MVP του ματς τον Μαντί Καμαρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το να σκοράρουμε γρήγορα ήταν σημαντικό. Είχε καθοριστική σημασία σε ένα ντέρμπι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα έζησα ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας και χαρούμενος που έδωσα την ασίστ».

Για το ματς με την Μπάγερν: «Νομίζω ότι είχαμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια με την Μπάγερν. Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα. Έπρεπε να κάνουμε αυτό που έπρεπε και να νικήσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για τον MVP του ματς: «Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ο Μαντί (σ.σ Καμαρά) έβαλε πολύ ωραίο γκολ και πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια για αυτό».

Για την κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να καλέσει την Μυρτώ στο γήπεδο: «Ήταν μία πολύ καλή κίνηση. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας»

Για το γκολ του Σεμέδο και την ασίστ που έδωσε: «Δεν τον είχα δει. Είδα που ήταν ο τερματοφύλακας και έψαξα κάποιον συμπαίκτη μου».

Αν τον βολεύει το 4-3-3 ή το 4-4-2: «Όταν κερδίζει η ομάδα το σύστημα που έχει διαλέξει είναι καλό ενώ όταν χάνει η ομάδα είναι κακό. Το σύστημα που διάλεξε σήμερα ο προπονητής ήταν καλό.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024