Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προφήτης ο Τραμπ :  Είχα πει να σκοτώσουν τον μπιν Λάντεν πριν τους «δίδυμους πύργους»

Προφήτης ο Τραμπ : Είχα πει να σκοτώσουν τον μπιν Λάντεν πριν τους «δίδυμους πύργους»

Κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος στον αμερικανικό λαό, μέσω του οποίου ανακοίνωσε τον θάνατο του ηγέτη των ISIS Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ο αμερικανός πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Οσάμα μπιν Λάντεν

Ο… προφήτης Ντόναλντ Τραμπ ξαναχτύπησε!

Κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος στον αμερικανικό λαό, μέσω του οποίου ανακοίνωσε τον θάνατο του ηγέτη των ISIS Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ο αμερικανός πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Οσάμα μπιν Λάντεν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, λίγο καιρό πριν την επίθεση στους δίδυμους πύργους ο αμερικανός πρόεδρος είχε γράψει ένα βιβλίο, στο οποίο προειδοποιούσε για τους κινδύνους του ηγέτη της Αλ Κάιντα, όταν κανείς δεν τον γνώριζε. «Δεν εισέπραξα ποτέ τα εύσημα. Ποτέ δεν τα εισπράττω» είχε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «σας είχα πει ότι έπρεπε να τον σκοτώσετε, αλλά κανείς δεν με είχε ακούσει. Ας το θέσουμε έτσι: Αν με είχατε ακούσει πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά». τόνισε!

Τι ισχυρίζεται ο Τραμπ;

Αυτή είναι μια δήλωση που έχει κάνει και στο παρελθόν ο αμερικανός πρόεδρος, αφού τη χρησιμοποίησε εντόνως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιόδου.

Ωστόσο, με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα δει κανείς ότι ο Τραμπ δεν αναφέρει πουθενά στο βιβλίο του ότι ο μπιν Λάντεν θα επιτεθεί στις ΗΠΑ.

Επίσης, ψέμα είναι και το γεγονός ότι το 2000 κανένας δεν γνώριζε τον μπιν Λάντεν στις ΗΠΑ και σε κανένα σημείο ο αμερικανός πρόεδρος δεν έγραφε ότι πρέπει να σκοτωθεί.

Τι ισχύει;

Παρ’όλα αυτά, ο Τραμπ προέβλεψε μια μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, χωρίς όμως να κατονομάζει ποιος θα είναι αυτός που θα την υποκινήσει.

«Είμαι πραγματικά πεπεισμένος πως κινδυνεύουμε από τρομοκρατική επίθεση που θα κάνει τον βομβαρδισμό των δίδυμων πύργων (σ.σ το 1993) να μοιάζει με παιδιά που παίζουν με πυροτέχνηματα» είχε γράψει.

«Δεν σκότωσε ο Ομπάμα τον Οσάμα»

Ενδιαφέρον είναι και μια ανάρτηση του Τραμπ το 2012, ο οποίος καλούσε τον κόσμο να… σταματήσει να συγχαίρει τον Μπαράκ Ομπάμα για την εξουδετέρωση του Οσάμα μπιν Λάντεν, αφού δεν το έκανε εκείνος, αλλά… οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ.

Φαίνεται πως σήμερα, 7 χρόνια μετά, δεν έχει την ίδια άποψη, αφού προσπάθησε να πάρει -σχεδόν- όλα τα εύσημα επάνω του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024