Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: MVP του αγώνα με την Λαμία ο Μίσιτς

ΠΑΟΚ: MVP του αγώνα με την Λαμία ο Μίσιτς

Ο Γιόσιπ Μίσιτς αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λαμία, σύμφωνα με τις ψήφους των φίλων του «Δικέφαλου του Βορρά».

Τον Γιόσιπ Μίσιτς επέλεξαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ ως κορυφαίο παίκτη κόντρα στην Λαμία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Γιόσιπ Μίσιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στη Λαμία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 8η αγωνιστική της Super League 2019-20.

To παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στα πρώτα 11 λεπτά του. Τόσο χρειάστηκε ο Δικέφαλος για να βρει τρεις φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και να κλειδώσει ένα εύκολο τρίποντο. Η Λαμία μετά το 3-0 δεν κατάφερε να αντιδράσει, ο ΠΑΟΚ έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Από τους πρωταγωνιστές του αγώνα για μία ακόμα φορά, ο Γιόσιπ Μίσιτς . Ο Κροάτης έκανε και πάλι τα πάντα στο γήπεδο, άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ, μοίρασε σωστά το παιχνίδι, έκανε πολλά κλεψίματα και έτρεξε πολύ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα που διεξήχθη μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App ο Μίσιτς συγκέντρωσε το 57,36% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μίροσλαβ Στοχ που πήρε φανέλα βασικού από τον Αμπέλ Φερέιρα και είχε εξαιρετική παρουσία με μία ασίστ και στην τρίτη τον Δημήτρη Λημνιό, που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στη φετινή Super League».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024