Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Επαφές για την ανανέωση συμβολαίου του Ινσούα

Παναθηναϊκός : Επαφές για την ανανέωση συμβολαίου του Ινσούα

Η επιχείρηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Εμάνουελ Ινσούα θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο, με την άφιξη στην πρωτεύουσα του αδερφού και εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, Μαξιμιλιάνο Ινσούα

Δεν είναι μόνο η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή και του επικεφαλής της ακαδημίας που απασχολούν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.Είναι και οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν, αφού σε λίγες μέρες αρχίζει ο Νοέμβριος και σε περίπου δύο μήνες αρκετοί παίκτες θα αποκτήσουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν με άλλη ομάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή για έναν πρώτο διερευνητικό κύκλο επαφών, ώστε να καταγραφούν οι απαιτήσεις όλων όσων μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο.

Στο γκρουπ εντάσσονται οι Ινσούα, Γιόχανσον, Διούδης, Χρήστος Δώνης και οι νεαροί Σερπέζης, Αθανασακόπουλος Βαγιανίδης.

Με τους Έλληνες τα πράγματα είναι πιο απλά λόγω εντοπιότητας, ενώ οι μάνατζερ των Ινσούα και Γιόχανσον πρέπει να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Κάτι που θα συμβεί σήμερα Σάββατο (26/10) με τον αργεντινό αριστερό μπακ, αφού ο αδερφός και εκπρόσωπος του, Μαξιμιλιάνο Ινσούα, έρχεται στην Αθήνα.

Η άφιξη του Μαξιμιλιάνο Ινσούα δεν προγραμματίστηκε λόγω των εξελίξεων στον Παναθηναϊκό, αλλά είχε κλείσει πριν από την αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα.

Ο ατζέντης Ινσούα θα βρεθεί στη χώρα μας με αφορμή ένα ευχάριστο οικογενειακό γεγονός και παράλληλα θα διεξαγάγει συζητήσεις για το μέλλον του Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Μαξιμιλιάνο Ινσούα θα συναντηθεί με συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου και θα έχουν μία κουβέντα.

Ο αργεντινός μάνατζερ θα τους ενημερώσει για τις απαιτήσεις του και οι άνθρωποι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ θα μεταφέρουν τις δυνατότητες που υπάρχουν και την επιθυμία του Αλαφούζου για την παραμονή του ποδοσφαιριστή στο «Καλαφάτης».

Το ραντεβού αυτό δεν πρόκειται να είναι το τελικό, αφού ουσιαστικά θα γίνει μία ανταλλαγή απόψεων από μηδενική βάση.

Ο Νταμπίζας είχε προσεγγίσει τον Μαξιμιλιάνο Ινσούα, διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό και δεν υπήρξε κάτι νεότερο. Οπότε οι συνεργάτες του Αλαφούζου θα ξαναπιάσουν το νήμα από την αρχή.

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν θα παίξει στο κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, διότι θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών.

Ωστόσο, αναμένεται να βρεθεί με τον αδερφό του στις εξέδρες, θα δουν το ματς και θα τα πουν με τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024