Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος: Με Καχίλα απέναντι στον Πανιώνιο (pic)

Ατρόμητος: Με Καχίλα απέναντι στον Πανιώνιο (pic)

Ο Ισραηλινός αμυντικός τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και συμπεριελήφθη στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο – Εκτός ο τιμωρημένος Ρισβάνης.

Με τον Καχίλα στην αποστολή, αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Ρισβάνη, θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος τον Πανιώνιο το απόγευμα της Κυριακής (17:00) στο Περιστέρι, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ισραηλινός αμυντικός μετά από αρκετό καιρό τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Κυανέρυθρους.

Συγκεκριμένα, μετά την προπόνηση του Σαββάτου, ο Ελληνας τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, την οποία αποτελούν οι: Μέγιερι, Βέλλιος Καχίλα, Χαρίσης, Μπαένα Στρούγγης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος, Μανδάς και Νάτσος.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος προέρχεται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-0), ενώ ο Πανιώνιος ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024