Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος: Αποδοκιμασίες σε Αναστασίου

Ατρόμητος: Αποδοκιμασίες σε Αναστασίου

Οι οπαδοί του Ατρόμητου ήταν πολύ απογοητευμένοι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και με τη λήξη του ματς αποδοκίμασαν έντονα τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό με 1-0 για την 7η αγωνιστική της Super League, μετά από υπέροχο τέρμα του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στο τριφύλλι και κυρίως η κακή εμφάνιση από τους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου όμως επέφερε «λαϊκά δικαστήρια» μετά το τέλος του ματς με τον κόσμο των γηπεδούχων να ξεσπάει κατά του Γιάννη Αναστασίου.

Συγκεκριμένα, όσα συνέβησαν στο σημερινό παιχνίδι αλλά και η γενικότερη εικόνα του Ατρόμητου τη φετινή σεζόν προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες προς τον Έλληνα τεχνικό και μάλιστα αυτές έγιναν ακόμη πιο έντονες τη στιγμή που πραγματοποιούσε δηλώσεις.

Ο προπονητής του Ατρόμητου έφυγε απογοητευμένος, ενώ η θέση του μοιάζει επισφαλής μετά τη νέα ήττα και το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν με μόλις 8 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024