Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Άρης 108-86

Παναθηναϊκός – Άρης 108-86

Ο Άρης άντεξε για ένα ημίχρονο, όμως ο Παναθηναϊκός έπαιζε όπως η γάτα με το ποντίκι κι ήταν θέμα χρόνου να επιβάλλει τον νόμο του. Τρίτη φετινή «100άρα»

Είναι από εκείνες τις συναντήσεις που δεν περιμένεις να γίνεις σοφότερος. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να συμβεί κάτι διαφορετικά, πέρα από το να νικήσει (κι εντέλει δίχως ιδιαίτερη δυσκολία) ο Παναθηναϊκός τον Άρη. Το 108-86 καταγράφει την τρίτη 100άρα των «πράσινων» στις πέντε πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, αν και για τον Αργύρη Πεδουλάκη το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που τον ενδιέφερε.

Η αναμέτρηση είχε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο μισό οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να παλέψουν κι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα (διόλου παράλογο) ήταν μέσα στο κόλπο. Για ένα διάστημα, μάλιστα, το άθροισμα των πόντων ήταν υπέρ τους, αλλά ήταν δεδομένο ότι αυτό θα διαφοροποιηθεί.

Όταν οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές, όλα πήραν τον δρόμο τους κι ο Παναθηναϊκός κράτησε το εν Ελλάδι αήττητο.

Αυτό που είχε, όμως, μεγαλύτερη αξία είναι πως ο Τζόνσον μπήκε στο… κόλπο, έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του στο μπροστά μέρος του γηπέδου και με οικονομία κλίμακας έφτασε στους 15 πόντους. Διόλου άσχημα, αν κι ο Πεδουλάκης θέλει να τον δει να κάνει ανάλογες εμφανίσεις σε αγώνες με υψηλότερο συντελεστή δυσκολίας.

Μπήκε κι ο Μπράουν στην εξίσωση, ο Φριντέτ κατέγραψε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση (21 πόντοι σε 14.23’’), ο Μήτογλου τα άκουσε, αλλά πήρε χρόνο, προσπάθειες και ριμπάουντ, ο Καλάθης έβγαλε ένα άκοπο μεροκάματο, ο Ράις πήρε χρόνο και κάτι έκανε, ο νεαρός Παπαδάκης ήταν στο «Νίκος Γκάλης» κι ένιωθε καλά όταν τον χειροκροτούσε ο κόσμος.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, με τον Γκετσεβίτσιους να εκτελεί δίχως έλεος (7/11 τρίποντα και 23 πόντοι), τον Ντραγκίσεβιτς να το παλεύει, τον Τάλτον να δείχνει ότι δεν υπάρχει λόγος να τον διώξουν (18 πόντοι κι 7 ασίστ στο καλύτερο παιχνίδι του στον Άρη) και τον Σακελλαρίου να ανοίγει λογαριασμό (6 πόντοι, 2 ασίστ).

Έπαιξαν κι οι μικροί, το χάρηκαν, όλα καλά, στα πιο… ευκολοπερπάτητα χιλιόμετρα του μαραθωνίου.

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 50-44,81-62, 108-86.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024