Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς : Μείναμε πιστοί στο πλάνο και διορθώσαμε τα λάθη μας

Παππάς : Μείναμε πιστοί στο πλάνο και διορθώσαμε τα λάθη μας

Την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Αγία Πετρούπολη σχολίασε ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Νίκος Παππάς, μετά τη νίκη του Τριφυλλιού με 89-79, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας

Την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Αγία Πετρούπολη σχολίασε ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Νίκος Παππάς, μετά τη νίκη του Τριφυλλιού με 89-79, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το δεξί χέρι του Ελληνα τεχνικού στάθηκε στη βελτίωση που επέδειξε ο Παναθηναϊκός, αλλά και στις εξαιρετικές εμφανίσεις των Νικ Καλάθη και Τζίμερ Φριντέτ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:«Όταν έχεις κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν, το κλίμα δεν μπορεί να είναι τόσο καλό. Θέλαμε να αποσυμπιέσουμε την ομάδα και να δώσουμε έμφαση στο να διορθώσουμε τα λάθη που μας έφεραν αυτές τις ήττες.

Ένα κομμάτι ήταν το ριμπάουντ, το οποίο δεν το διορθώσαμε πλήρως σήμερα. Το άλλο κομμάτι είναι ότι είχαμε κενά διαστήματα στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα προσπαθήσαμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο».

Για τον Νικ Καλάθη, τόνισε: «Υπάρχει η καθοδήγηση από τον πάγκο, αλλά και από το παρκέ με κύριο εκφραστή τον Καλάθη. Ο Νικ ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα, έτρεξε την ομάδα σωστά. Γενικά πρέπει σε τέτοια ματς να είσαι σωστός στην τακτική σου και να μην παρασύρεσαι από το τι κάνει ο αντίπαλος».

Για τη δημιουργική ικανότητα του Τζίμερ Φριντέτ: «Το είχε δείξει και σε προηγούμενα παιχνίδια, σε pick n’ roll καταστάσεις, όταν υπάρχουν δυναμικά hedge out προς τα πάνω του. Σήμερα δημιούργησε πολύ καλά σε τέτοιες καταστάσεις».

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024