Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιμνιάτης: «Να πιέσουμε τους παίκτες-κλειδιά του αντιπάλου μας»

Λιμνιάτης: «Να πιέσουμε τους παίκτες-κλειδιά του αντιπάλου μας»

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της ΑΕΚ, Γιώργος Λιμνιάτης, μίλησε στο σάιτ της ΚΑΕ για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

Μετά το κάκιστο ξεκίνημά της στη φετινή Basket League όπου ήδη μετράει τρεις ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Ρέθυμνο για την αναμέτρηση με τοπική ομάδα (27/10, 16:15) και φυσικά θέλει μια νίκη και μια καλή εμφάνιση για να αφήσει πίσω της το προηγούμενο κακό διάστημα.

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της ΑΕΚ, Γιώργος Λιμνιάτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης για το ματς τονίζοντας τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της εικόνα, όσο αφορά στη λειτουργία της μέσα στο γήπεδο. Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα με αρχές, παίζει σωστό μπάσκετ, και οι τέσσερις ήττες στο Πρωτάθλημα δεν είναι αυτό, που της αξίζει.

Επομένως, εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Πρέπει να πιέσουμε τον αντίπαλό μας και ειδικά κάποιους παίκτες – κλειδιά, όπως είναι ο Φρανκάμπ, ο οποίος είναι ο κινητήριος μοχλός του Ρεθύμνου. Περιορίζοντας τον συγκεκριμένο παίκτη, νομίζω, ότι θα έχουμε βάλει ένα επιπλέον λιθαράκι για τη νίκη».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024