Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο δημοσιογράφος Φώτης Χρονόπουλος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Φώτης Χρονόπουλος

Σε ηλικία μόλις 56 ετών

Μια ακόμη απώλεια μετρά ο δημοσιογραφικός κόσμος καθώς, όπως ανακοίνωσε και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ πέθανε ο δημοσιογράφος Φώτης Χρονόπουλος, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 56 ετών.

Ο Φώτης Χρονόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1963. Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών φοίτησε στο τμήμα Διεθνών Σπουδών της Παντείου Σχολής. Από την ηλικία των 20 ετών το 1983, παράλληλα με τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στους Ρ/Σ «Κανάλι 15», «Κανάλι 1», ενώ το 1987 ξεκίνησε τη συνεργασία του με την οικονομική εφημερίδα «Εξπρές» καλύπτοντας το πολιτικό ρεπορτάζ και τα θέματα του Υπουργείου Εξωτερικών. Παράλληλα από το 1991 εργάζεται  στον «ANTENNA», στην παραγωγή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών ειδήσεων. Αργότερα, θα εργαστεί στις εφημερίδες «Ακρόπολις», «Εστία», «Ελεύθερος Τύπος»  «Βήμα», στον Τ/Σ «Star Channel»,το περιοδικό «Newsweek», σε εφημερίδες και σταθμούς της Πάτρας με την οποία παρέμεινε πάντοτε συνδεδεμένος,  ενώ τα τελευταία χρόνια θα βρεθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης-Επικοινωνίας.

Ο Φώτης Χρονόπουλος εργάστηκε σκληρά και με σεμνότητα όλη τη διάρκεια του σύντομου βίου του. Δημοσιογράφος με σπάνιο ήθος, εργατικός και ευσυνείδητος διέθετε υψηλή κατάρτιση και οξύτητα σκέψης.   Η μεγάλη του καλλιέργεια και ο πλούτος των γνώσεών του παρουσιάζονται και στα βιβλία που εξέδωσε: «Εγχειρίδιο Ελληνομάθειας», «Από τον Σινάτρα στην Καραγκούνα» και «Το λεξικό του Καβάφη».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και συλλυπείται τον μονάκριβο γιο του που συνεχίζει τα βήματα του πατέρα του στη δημοσιογραφία.

Η κηδεία του Φώτη Χρονόπουλου θα γίνει αύριο, Σάββατο στις 12.00 μ. στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024