Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct βρέθηκε την Παρασκευή (25/10) ο συνιδρυτής της ΜΚΟ «Μπορούμε», Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct βρέθηκε την Παρασκευή (25/10) ο συνιδρυτής της ΜΚΟ «Μπορούμε», Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

Όπως εξήγησε ο κ. Θεοδωρίδης, μιλώντας για την ΜΚΟ «Μπορούμε» η οποία έχει σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού« Όταν με ρωτάνε τι μπορούμε απαντάω, ότι μπορούμε να σώζουμε το φαγητό από όπου και αν περισσεύει και με ένα να καινοτόμο μοντέλο που φτιάξαμε πριν από λίγα χρόνια, να συνδέουμε άμεσα αυτούς που έχουν κάτι να δώσουν, με όλους αυτούς που έχουν ανάγκη κάτι να πάρουν, δηλαδή, τοπικούς κοινωφελείς φορείς».

Όπως διευκρίνισε, ο κ. Θεοδωρίδης οι δράσεις του «Μπορούμε» απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όπως αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, σουπερμάρκετ, αλλά και σε επίπεδο ιδιωτών, ενώ ο ίδιος υπογράμμισε πως η ανταπόκριση του κόσμου, είναι εντυπωσιακά μεγάλη.

Επίσης στο τραπέζι του One Direct ο κ. Θεοδωρίδης παρουσίασε ανησυχητικά στοιχεία για την σπατάλη φαγητού όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο, μία σπατάλη που επιβαρύνει και απειλεί όπως εξήγησε σε μεγάλο βαθμό και το ίδιο το περιβάλλον.

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr