Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΜΚΟ «Μπορούμε» δεν αφήνει καμία μερίδα φαγητού χαμένη

Η ΜΚΟ «Μπορούμε» δεν αφήνει καμία μερίδα φαγητού χαμένη

Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct βρέθηκε την Παρασκευή (25/10) ο συνιδρυτής της ΜΚΟ «Μπορούμε», Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct βρέθηκε την Παρασκευή (25/10) ο συνιδρυτής της ΜΚΟ «Μπορούμε», Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

Όπως εξήγησε ο κ. Θεοδωρίδης, μιλώντας για την ΜΚΟ «Μπορούμε» η οποία έχει σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού« Όταν με ρωτάνε τι μπορούμε απαντάω, ότι μπορούμε να σώζουμε το φαγητό από όπου και αν περισσεύει και με ένα να καινοτόμο μοντέλο που φτιάξαμε πριν από λίγα χρόνια, να συνδέουμε άμεσα αυτούς που έχουν κάτι να δώσουν, με όλους αυτούς που έχουν ανάγκη κάτι να πάρουν, δηλαδή, τοπικούς κοινωφελείς φορείς».

Όπως διευκρίνισε, ο κ. Θεοδωρίδης οι δράσεις του «Μπορούμε» απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όπως αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, σουπερμάρκετ, αλλά και σε επίπεδο ιδιωτών, ενώ ο ίδιος υπογράμμισε πως η ανταπόκριση του κόσμου, είναι εντυπωσιακά μεγάλη.

Επίσης στο τραπέζι του One Direct ο κ. Θεοδωρίδης παρουσίασε ανησυχητικά στοιχεία για την σπατάλη φαγητού όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο, μία σπατάλη που επιβαρύνει και απειλεί όπως εξήγησε σε μεγάλο βαθμό και το ίδιο το περιβάλλον.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024