Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: «Εμείς φταίμε που πήγαμε να του πάρουμε δηλώσεις»

Φαίη Σκορδά: «Εμείς φταίμε που πήγαμε να του πάρουμε δηλώσεις»

Η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, έγινε έξαλλη με τον SNIK

Η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, έγινε έξαλλη με τον SNIK και όχι άδικα!

Το περιστατικό πραγματικά έβγαλε από τα ρούχα της την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά. Όλα ξεκίνησαν όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής της, Μαίρη Αρώνη, βρέθηκε έξω από τον χώρο που θα τραγουδούσε ο τράπερ SΝΙΚ. Η δημοσιογράφος μάλιστα  τον περίμενε δυο ώρες για να του πάρει μια δήλωση, χτες τα ξημερώματα, τόσο για τα επαγγελματικά του όσο και τα τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, μόλις έφτασε ο τράπερ η δημοσιογράφος τον πλησίασε για να του κάνει δυο ερωτήσεις. Εκεί έσπευσε ένας άντρας που τον συνόδευε και με αγένεια έσπρωξε το μικρόφωνο της δημοσιογράφου και μετά με ύφος μαζί με τους συνοδούς του, έφυγαν και μπήκαν μέσα στο κλαμπ!

Το βίντεο έπαιξε στον αέρα της εκπομπής και το πάνελ μαζί με την Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκαν για το συμβάν λέγοντας για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά προς μια γυναίκα ρεπόρτερ! Mάλιστα η εκπομπή την ώρα που συζητούσε το θέμα η Φαίη Σκορδά, με τον Άρη Καβατζίκη, το Νίκο Παρτσώλη τη Νάνσυ Παραδεισανού και την Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζοντας το κακό περιστατικό.

Δείτε το περιστατικό

Η νέα σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τέλος έδωσε η δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας και οι φωτογραφίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, όπου το πανέμορφο μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο πασίγνωστος ράπερ Σνικ, ερωτοτροπούν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αν και ακόμα κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ο φωτογραφικός φακός που τους έκανε «τσακωτούς» δεν λέει ψέματα!

Βέβαια τέλος στα πολλά ερωτηματικά είχε «δώσει» και η Ηλιάνα λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα όταν είχε απαντήσει πως «τα φαινόμενα απατούν, αλλά σε άλλο θέμα. Όχι στην φωτογραφία» όταν ένας δημοσιογράφος της είχε δείξει μια φωτογραφία της, όπου αγκαλιαζόταν θερμά με τον ράπερ.

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την νυχτερινή έξοδο της Ηλιάνας με τον Σνικ έδωσε στη δημοσιότητα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το ζευγάρι είναι όλο φιλιά, αγκαλιές και χάδια ενώ ο διάσημος ράπερ δεν αφήνει στιγμή το χέρι της αγαπημένης του.

Περπατούν μαζί, αγκαλιάζονται ενώ το χαμόγελο της Ηλιάνας δεν εγκαταλείπει στιγμή το πρόσωπό της.

Οι μυστικές συναντήσεις και τα… υπονοούμενα της Ηλιάνας

Πληροφορίες από τα sites αναφέρουν ότι το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο μήνα.

Στις αρχές Αυγούστου, στα γυρίσματα του GNTM, η Ηλιάνα είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Instagram, όπου σέξι κινήσεις  και πλατύ χαμόγελο χόρευε το «Senorita».

Το συγκεκριμένο hit τραγούδι του συντρόφου της που έκανε ντουέτο με την Τάμτα.

Η ίδια μάλιστα έγραψε πως είναι «Το τραγούδι της»!

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024