Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O Φέντερερ σάρωσε και έκλεισε το… μάτι στον Τσιτσιπά!

O Φέντερερ σάρωσε και έκλεισε το… μάτι στον Τσιτσιπά!

Ο Φέντερερ κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ τον Αλμποτ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Βασιλείας, ενώ είναι πολύ πιθανό στα ημιτελικά να αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ρότζερ Φέντερερ το παιχνίδι με τον Ράντου Αλμποτ, με τον Ελβετό μαέστρο να κερδίζει εύκολα με 2-0 σετ (6-0, 6-3) και να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του indoor τουρνουά που διεξάγεται στη Βασιλεία.

Ο Φέντερερ συνεχίζει ακάθεκτος για το 10ο τρόπαιο του στην Βασιλεία, ενώ στη φάση των «8» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βαβρίνκα – Τιαφό. Ο «Βασιλιάς» μάλιστα είναι πολύ πιθανό στα ημιτελικά να κοντραριστεί  με τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Στο αποψινό παιχνίδι με τον Αλμποτ, ο Ρότζερ Φέντερερ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0. Στη συνέχεια με τρία ακόμα μπρέικ έκανε το 6-0 και το 1-0 στα σετ.

Το ίδιο δυνατά μπήκε και στο δεύτερο σετ ο Ελβετός, κάνοντας νωρίς μπρέικ για το 2-0. Το 6-3 ήρθε φυσιολογικά, με τον «Ροτζέλιο» να παίρνει μια ακόμα άνετη στην πατρίδα του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024