Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πολύ καλές σχέσεις με τους περισσότερους συναθλητές του, όμως κακά τα ψέματα με τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας σε δήλωσή του τόνισε ότι το παιχνίδι του Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι βαρετό για τον ίδιο, μετά τον μεταξύ τους αγώνα, όπου ο Ρώσος νίκησε τον Στέφανο.
Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ που έχει σαρώσει τους τίτλους τους τελευταίους μήνες απάντησε στον Τσιτσιπά, τονίζοντας πως δεν παίρνει στα σοβαρά πλέον τον Έλληνα τενίστα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είπε πως είναι βαρετό να παίζεις μαζί μου; Δε θα το συζητήσω μαζί του. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Σέβομαι το παιχνίδι του και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Δεν είμαστε φίλοι, είμαστε συνάδελφοι και η σχέση μας είναι ειρηνική.
Όλοι οι παίκτες έχουν να πουν κάτι για κάποιον άλλο. Εγώ δεν παίρνω πλέον στα σοβαρά τον Τσιτσιπά. Ειδικά μετά το βίντεο που είδα στους πανηγυρισμούς του Laver Cup που λέει στους γονείς του ότι τον ανάγκασαν να πιει αλκοόλ!».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.