ΑΕΚ : Αμφίβολος ο Μάνταλος για Φάληρο
Σε «αναμμένα κάρβουνα» στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του αρχηγού, που δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Μάνταλος έχει σημάνει «συναγερμό» στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού, μιας και η συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας στο ντέρμπι της Κυριακής παραμένει στον «αέρα»!
Ο Μάνταλος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στα Σπάτα, με τις ενοχλήσεις από την κάκωση στο γαστροκνήμιο να μην έχουν υποχωρήσει.
Ο διεθνής μέσος ταλαιπωρείται από τον συγκεκριμένο τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Βόλο. Πρόκειται για πρόβλημα που προέκυψε κατά τη διάρκεια του αγώνα μετά το «δολοφονικό» χτύπημα που δέχθηκε από τον Μουνίθ και επιδεινώθηκε την επόμενη μέρα.
Ο Μάνταλος πήγε τη Δευτέρα στα Σπάτα με έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα, οι οποίες ακόμα δεν έχουν υποχωρήσει.
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442