Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις Σπέτσες το σεμινάριο για την… ευτυχία

Στις Σπέτσες το σεμινάριο για την… ευτυχία

Το weekend που διανύουμε αρκετός κόσμος θα συγκεντρωθεί στο Νησί της Μπουμπουλίνας, με αφορμή ένα γεγονός που έχει να κάνει με την… ευτυχία

Οι Σπέτσες είναι ιδιαίτερα όμορφες αυτή την εποχή. Το σκηνικό είναι ειδυλλιακό, σχεδόν κινηματογραφικό το φθινόπωρο. Το weekend που διανύουμε αρκετός κόσμος θα συγκεντρωθεί στο Νησί της Μπουμπουλίνας, με αφορμή ένα γεγονός που έχει να κάνει με την… ευτυχία. Γιατί κάποιοι πιστεύουν-και αυτό είναι το σωστό- ότι όλοι έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Να μάθουμε τον τρόπο, την «τέχνη»… Η Λένα Καραμαλή οργανώνει λοιπόν στο ξενοδοχείο “SPETSES” ένα τριήμερο σεμινάριο με θέμα την προσωπική ευτυχία και πώς μπορούμε να την κατακτήσουμε. Μέσα από μια σειρά ομιλιών, παρουσιάσεων και βιωματικών εργαστηρίων, έμπειροι ομιλητές θα μας καθοδηγήσουν σε ένα νέο τρόπο διαχείρισης της σκέψης μας. Με την εμπειρία τους θα μας μεταφέρουν το μήνυμα ότι η ευτυχία είναι απόφαση ζωής και εφικτή για όλους!

Στόχος είναι η καλύτερη διαχείριση του άγχους, η εστίαση της προσοχής, η ενσυνειδητότητα, η ανάδυση του καλού μας εαυτού, η δημιουργικότητα, η ισορροπία, η αρμονία ψυχής και σώματος και το νόημα της ζωής μας… Take into happiness λοιπόν από τις 25-28 Οκτωβρίου στο “SPETSES” hotel. Πληροφορίες στον αριθμό 22980-72602. Ευκαιρία για μια σύντομη εκδρομή που θα σας χαρίσει μεγάλες «ανάσες» ευτυχίας!

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024