
Σοκ : Λιβάγια, Βράνιες και παίκτες της ΑΕΚ βρίζουν τον Ολυμπιακό ενώ χορεύουν
Ξέφυγε η κατάσταση στο πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες, το οποίο διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας θέλοντας να γιορτάσει τα 30α του γενέθλια.
Ξέφυγε η κατάσταση στο πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες, το οποίο διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας θέλοντας να γιορτάσει τα 30α του γενέθλια.
Σε ένα βίντεο που δημοσιεύει η σέρβικη ιστοσελίδα Kurir, τόσο ο Βόσνιος αμυντικός, όσο και πολλοί εκ των συμπαικτών του (Λιβάγια, Κρίστιτιτς, Ντέλετιτς, Σαμπανάτζοβιτς και άλλοι) άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τον Ολυμπιακό.
Προκαλώντας εν όψει του αγώνα με τους ερυθρόλευκους την ερχόμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκη.
Τόσο ο Βράνιες, όσο και οι συμπαίκτες του δεν σταμάτησαν ούτε όταν αντιλήφθηκαν πως τα φλας ανάβουν και άρχισαν να τραγουδούν εναντίον του Ολυμπιακού με χαρακτηρισμούς που ξεπερνούν τα όρια.
Διαβάστε περισσότερα εδώ…
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος πρόεδρος αναγγέλλει διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Κούβα και τη Νικαράγουα
- «H Χάποελ Τελ Αβίβ κινείται για πρώην συμπαίκτη του Λούκα Ντόντσιτς»
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Β’)
- Το πέπλο θανάτου γύρω από το δίκτυο Έπσταϊν: Ποιοι, πόσοι και πώς πέθαναν
- Σκύλος και θάλασσα: Μύθοι, αλήθειες, νομοθεσία και η επιστημονική πραγματικότητα
- Σύρος: Ιατροδικαστική εξέταση, τηλεφωνικές επικοινωνίες και κάμερες ασφαλείας θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση

