Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Τραυματίστηκε ο Βαλμπουενά - Ποια είναι η πρώτη εκτίμηση

Ολυμπιακός : Τραυματίστηκε ο Βαλμπουενά – Ποια είναι η πρώτη εκτίμηση

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση και η πρώτη εκτίμηση είναι τράβηγμα στον δεξιό μηριαίο – Αύριο κάνει εξετάσεις, δέκα μέρες εκτός δράσης και βλέπουμε...

Συναγερμός στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο! Ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και η πρώτη εκτίμηση είναι τράβηγμα στον δεξιό μηριαίο.

 Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19/10, 19:30), καθώς τραυματίστηκε και το Σάββατο θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός. Απο την στιγμή που πρόκειται για τράβηγμα τότε θα λείψει περίπου 10 μέρες χάνοντας την τριάδα των δύσκολων αγώνων που έρχεται. Το ζητούμενο είναι να μην ξεπεραστεί αυτό το διάστημα.

Ο έμπειρος άσος, όπως είναι λογικό, έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πλέον άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβληθεί ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Ένας τραυματισμός που δημιουργεί έντονο προβληματισμό στον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας από τους παίκτες – κλειδιά του φετινού Ολυμπιακού, με την ομάδα να πηγαίνει σε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, έχοντας τραυματία τον Γάλλο.

Ο 35χρονος χάνει δεδομένα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και το μεσοβδόμαδο αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League όπως και το ματς με την ΑΕΚ. Ασφαλέστερα συμπεράσματα για τον τραυματισμό του, ωστόσο, θα βγουν αύριο, μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο έμπειρος άσος.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, με απολογισμό 4 γκολ και 8 ασίστ σε 950 λεπτά συμμετοχής. Η απουσία του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντική και ο Μαρτίνς καλείται να βρει τρόπο να καλύψει το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του 35χρονου.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024