Νύχτα έντασης στα Βρασνά – Μπλόκο κατοίκων σε λεωφορεία με πρόσφυγες
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν στήσει μπλόκα σε κομβικά σημεία προκειμένου να εμποδίσουν τα λεωφορεία που μεταφέρουν πρόσφυγες από τα νησιά να εγκατασταθούν σε καταλύματα της περιοχής.
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα Βρασνά του δήμου Βόλβης με τους κατοίκους της περιοχής να αντιδρούν στην εγκατάσταση προσφύγων από τα νησιά που έφτασαν το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά.
Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την εγκατάσταση των προσφύγων σε καταλύματα στην παραλιακή ζώνη.
Κινητοποιήσεις
Μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχουν στήσει μπλόκα σε κομβικά σημεία της περιοχής ώστε να εμποδίσουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους αιτούντες άσυλο να προσεγγίσουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχουν συνάψει συμβάσεις.
Σύμφωνα με το seleo.gr , ειδικά σήμερα η κινητοποίηση είναι μεγαλύτερη σε αριθμό από ποτέ καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι μετανάστες από τα νησιά Λέσβο και Σάμο που δικαιούνται άσυλο μεταφέρονται από ώρα σε ώρα στην περιοχή.
Το βίντεο είναι από τον κεντρικό κόμβο των Ν. Βρασνών στην Παλιά Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας
Λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή οι οποίες ενισχύθηκαν τις τελευταίες ώρες με διμοιρίες από τη Θεσσαλονίκη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας