Τέλος στο μοίρασμα του κωδικού για γνωστή διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα και στο μοίρασμα του κόστους ανάμεσα σε εγγεγραμμένους και μη εγγεγραμμένους χρήστες φέρνει η εταιρεία.

Τα σημερινά δεδομένα

Αυτήν την στιγμή, η εν λόγω πλατφόρμα επιτρέπει με μεγάλη ευκολία την τεχνική δυνατότητα, στους περισσότερους χρήστες να μοιραστούν ποικίλες σειρές ή και ταινίες με άλλους χρήστες, με αποτέλεσμα να μοιράζονται το κόστος και να απολαμβάνουν περισσότεροι το ίδιο περιεχόμενο.

Διαφορετικά, πληθώρα χρηστών που έχει επιλέξει το πακέτο των δύο οθονών, δίνοντας τον κωδικό και σε άλλους μοιράζονται και το κόστος του πακέτου και ξεπερνούν τον αριθμό των ορισμένων από την εταιρεία οθονών.

Η εταιρεία προειδοποιεί

«Αυτή η τακτική πρέπει να σταματήσει» σύμφωνα με την εταιρεία και για αυτό θα λάβουν μέτρα. «Παρακολουθούμε την κατάσταση και εξετάζουμε με ποιους τρόπους θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε τέτοιου είδους καταστάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ομάδας προϊόντος.

Αυτή η δήλωση έρχεται λίγο μετά την αποκάλυψη πως έχει δημιουργηθεί σύστημα που εντοπίζει το μοίρασμα κωδικών, σε τέτοιου είδους εφαρμογές, κάτι που ωστόσο δεν θα χρησιμοποιεί καθώς «το κόστος για τι συγκεκριμένο λογισμικό είναι απαγορευτικό».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr