Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα παπούτσια που άφησε ο Ολυμπιακός

Τα παπούτσια που άφησε ο Ολυμπιακός

Σε αγωνιστικό επίπεδο η αποχώρηση του Ολυμπιακού έβγαλε από τη μέση το αντίπαλον δέος του Παναθηναϊκού και μένει να φανεί ποιος θα χωρέσει στα παπούτσια που άφησαν οι Πειραιώτες

Μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μπάσκετ, δεν γίναμε σοφότεροι!

Δεν απαξιώνω τα πράγματα, από μόνα τους το παθαίνουν αυτό, μετά την ευθανασία του Ολυμπιακού, τον τραγέλαφο που εκτυλίχθηκε στον επίλογο της κανονικής περιόδου, τις συμπράξεις, το αλισβερίσι με τις θέσεις, τα ΑΦΜ και τη wild card και δεν συμμαζεύεται…

Στο κάτω κάτω εάν δεν έχουμε αυτό που αγαπάμε, τουλάχιστον ας αγαπήσουμε αυτό που έχουμε και ό,τι ήθελε προκύψει!

Το σενάριο ήταν γνωστό και τόσο αναμενόμενο, όσο ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή: ο Παναθηναϊκός και όλοι οι άλλοι!

Ή – για να το θέσω επακριβώς – ο Παναθηναϊκός και όλοι οι άλλοι, όχι μαζί, αλλά χωρισμένοι σε κάμποσες κατηγορίες αναλόγως της δυναμικότητος και των στόχων τους.

Οι Πράσινοι είναι μια κατηγορία μόνοι τους και ήδη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές πρόλαβαν να ανοίξουν την υπέρ τους διαφορά στους 83 πόντους: έβαλαν 112 στη βόλτα τους στη Λαυρεωτική και έριξαν αθροιστικά 52 στους δύο (υποτιθέμενους) σοβαρότερους διεκδικητές της δεύτερης θέσης και της συμμετοχής στους μακρινούς τελικούς του Μαΐου: 21 στην ΑΕΚ και 31 στον περυσινό φιναλίστ, Προμηθέα Πατρών!

Εκτός από τον Παναθηναϊκό μετά και την τρίτη αγωνιστική έχουν επίσης λευκό ποινικό μητρώο το Περιστέρι που πέρυσι κατέλαβε την τέταρτη θέση και ο Ηφαιστος Λήμνου, ο οποίος πρόλαβε να εκπληρώσει το ένα τρίτο του απωθημένου του, σοκάροντας το περασμένο Σάββατο την ΑΕΚ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η αποχώρηση του Ολυμπιακού έβγαλε από τη μέση το αντίπαλον δέος του Παναθηναϊκού και μένει να φανεί ποιος θα χωρέσει στα παπούτσια που άφησαν οι Πειραιώτες: πέρυσι χώθηκε εκεί ο Προμηθέας, αλλά όποιος κι αν είναι ο δεύτερος πόλος, ξέρει ότι πρέπει να βάλει διπλή σόλα για να μην πλέουν εκεί μέσα τα ποδάρια του!

Οσο για τα χαμηλά στρώματα, εκεί ως συνήθως θα φάει η (ρεθυμνιώτικη) μύγα σίδερο και το (νεοσμυρνιώτικο) κουνούπι ατσάλι. Αναφέρομαι στους δύο ουραγούς που δεν έχουν κάνει ακόμη σεφτέ και οψόμεθα…

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024