Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Super League : Όλα τα βλέμματα σε Τούμπα και Ριζούπολη

Super League : Όλα τα βλέμματα σε Τούμπα και Ριζούπολη

Με πέντε ματς συνεχίζεται η έβδομη αγωνιστική της Super League και τα βλέμματα στραμμένα κυρίως σε Τούμπα και Ριζούπολη

Το κυρίως πιάτο της έβδομης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί σήμερα με το μεγάλο ντέρμπι να απουσιάζει αλλά όλες οι αναμετρήσεις έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Τόσο για την κορυφή και τη «μάχη» για την είσοδο στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ όσο και για τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης  16:45 (Novasports 2HD)

Αρχικά στις 16:45 o Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και δεν έχει περιθώριο για κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης ώστε να σβήσει οριστικά το -6 και να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. Ο Αστέρας από την άλλη δεν βρίσκεται και σε πολύ καλύτερη μοίρα με τρεις βαθμούς σε έξι ματς και θέλει κι εκείνος τη νίκη για να μην μπει σε… περιπέτειες.

Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες με τους Αρκάδες όπως συνηθίζουν να αναμένεται να ανακοινώσουν την αποστολή τους λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση.

Ξάνθη – Άρης 17:00 (ΕΡΤ Sports HD)

Στις 17:00 θα διεξαχθεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής. Η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Ξάνθη, φιλοξενεί τον Άρη στο ντεμπούτο του Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων με τους «κίτρινους» να βρίσκονται δέκα βαθμούς πίσω από τους Ακρίτες και να μην έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες μετά από τρία ματς στα οποία πήραν μόλις έναν βαθμό.

Προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι δύο αντίπαλοι ενώ ο Άρης όπως είναι γνωστό δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του στα «Πηγάδια» αφού η Ξάνθη δεν έδωσε εισιτήρια αλλά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών.

ΠΑΟΚ – Λαμία 18:00 (PAOK TV)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Λαμία στις 18:00 στην Τούμπα και αυτό που ξεχωρίζει είναι η επιστροφή στην αποστολή του Αντρέ Βιεϊρίνια μετά από περίπου έξι μήνες. Μετά και την χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού, η νίκη φυσικά και είναι μονόδρομος για τον Δικέφαλο ώστε να μείνει σε απόσταση δύο βαθμών από τους «ερυθρόλευκους».

Για την Λαμία που δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, τα πράγματα είναι δύσκολα ενώ δεν θα έχει διαθέσιμους και τους Καραμάνο, Σασί, και Τσούκαλο.

ΑΕΚ – Βόλος 19:30 (Novasports 1HD)

Στην Ριζούπολη η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο (19:30) λίγα μέτρα μακριά από το «σπίτι» της και μετά από δύο ισοπαλίες θέλει την επιστροφή στις νίκες ώστε να μην χάσει άλλο έδαφος ενόψει και του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Βράνιες λόγω τιμωρίας και Μπάρκας λόγω τραυματισμού οι δύο απόντες για την Ένωση.

Ο Βόλος που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, προέρχεται από δύο σερί ήττες και φιλοδοξεί να βάλει τέλος σε αυτό το μικρό αρνητικό σερί. Πάνοπολος και με νέο πούλμαν στην Αθήνα θα «παλέψει» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 20:00 (ΕΡΤ Sports HD)

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται στις 20:00 τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Βόλο ενώ οι «πράσινοι» από ακόμη μία ήττα σοκ, από την Ξάνθη στην Ριζούπολη. Τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Γιώργο Δώνη που αναμένεται πάντως να βάλει βασικό τον Τάσο Χατζηγιοβάνη μετά την ανατροπή στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Για τον Ατρόμητο εκτός είναι οι  Μάντσον, Καχίλα ενώ επιστρέφουν οι Μέγερι και Βέλλιος σε μια καλή περίοδο αγωνιστικά για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Αποτελέσματα

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 2-2

Πρόγραμμα (20/10)

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 16:45 (Novasports 2HD)

Ξάνθη ΑΟ – Άρης 17:00 (ΕΡΤ Sports HD)

ΠΑΟΚ – Λαμία 18:00 (PAOK TV)

ΑΕΚ – Βόλος 19:30 (Novasports 1HD)

Ατρόμητος Αθηνών – Παναθηναϊκός 20:00 (ΕΡΤ Sports HD)

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024