Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανιώνιος: Με Μανιάτη κόντρα στον Αστέρα

Πανιώνιος: Με Μανιάτη κόντρα στον Αστέρα

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Πανιωνίου για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Στη διάθεση του τεχνικού των «κυανέρυθρων» και ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο Γιάννης Μανιάτης θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Νικόδημου Παπαβασιλείου  για το μεγάλης σημασίας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρας Τρίπολης.

Ο Πανιώνιος παραμένει στην τελευταία θέση της Super League 1 με -2 βαθμούς, φυσικά λόγω της τιμωρίας που είχε από την έναρξη της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά ο φιλοξενούμενος Αστέρας βρίσκεται στην 12η θέση με 3 βαθμούς.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ωστόσο παρά την παρουσία του Γιάννη Μανιάτη που λογικά θα αγωνιστεί βασικός, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ρέντζα, Καμάρα και Εμμανουηλίδη.

Ο Εμμανουηλίδης συμμετείχε κανονικά σε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας μιας και ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, όμως  ο έμπειρος τεχνικός θεώρησε πως θέλει ακόμα λίγο χρόνο ώστε να είναι πανέτοιμος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για την αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα:

«Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία περιλαμβάνονται 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Κιάκος, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Σιντί Αλί, Δούμτσιος, Αραμπούλι».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024