Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος θα «σφυρίξει» την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΟΦΗ. Ο Παπαπέτρου στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, ο Φωτιάδης στο ΠΑΟΚ - Λαμία και ο Ζαχαριάδης στο ΑΕΚ - Βόλος.
Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και ΟΦΗ. Νικολαΐδης και Πάτρας οι βοηθοί, ενώ στο VAR θα είναι Κουμπαράκης λκαι Σάββας.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ζαχαριάδης θα είναι στο ΑΕΚ – Βόλος, ο Παπαπέτρου στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και ο Φωτιάδης στο ΠΑΟΚ – Λαμία.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.