Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταξίδια σε οικολογικούς παραδείσους

Ταξίδια σε οικολογικούς παραδείσους

«Πράσινες» αποδράσεις, από την Κόστα Ρίκα έως τη Σουηδία και από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι την Ισλανδία

Ολο και περισσότερες χώρες επενδύουν στην «πράσινη» τουριστική ανάπτυξη. Τα «ψαγμένα» ταξίδια αναψυχής είναι πλέον κάτι περισσότερο από μια ευκαιρία για ξεκούραση και ψυχαγωγία, καθώς προσφέρουν στον σύγχρονο άνθρωπο την ευκαιρία να ξαναβρεί τη χαμένη επαφή του με τη φύση.

Τα οικολογικά πακέτα διακοπών (οι οργανωμένες εκδρομές αλλά και εκδρομές που καθένας μπορεί να καταστρώσει εύκολα μόνος του) τον μεταφέρουν σε προστατευόμενες περιοχές μοναδικού κάλλους, του θυμίζουν την αφοπλιστική ομορφιά ενός πλανήτη που έχει πολύ υποφέρει από την κακή εκμετάλλευση και τον προτρέπουν να κάνει επιτέλους το αυτονόητο: να σεβαστεί και να προστατεύσει το φυσικό περιβάλλον.

Στο BHMAgazino – Special Issue Περιβάλλον που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Κοσμάς Βίδος μας «ταξιδεύει» σε μερικούς από τους ομορφότερους οικολογικούς προορισμούς της Γης.

Γιατί με το θέμα της κλιματικής αλλαγής να συζητιέται περισσότερο από κάθε άλλη φορά και με τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να διαμαρτύρονται όλο πιο έντονα για τα οικολογικά εγκλήματα των κυβερνήσεών τους, οι «πράσινες διακοπές» προβάλλουν ως ένα ιδανικό πακέτο ξεκούρασης και την ίδια στιγμή ως η απαραίτητη επιστροφή μας στην τρυφερή, παρηγορητική και ζωοφόρο αγκαλιά της Γης.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino – – Special Issue Περιβάλλον που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024