«Πράσινες» αποδράσεις, από την Κόστα Ρίκα έως τη Σουηδία και από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι την Ισλανδία

Ολο και περισσότερες χώρες επενδύουν στην «πράσινη» τουριστική ανάπτυξη. Τα «ψαγμένα» ταξίδια αναψυχής είναι πλέον κάτι περισσότερο από μια ευκαιρία για ξεκούραση και ψυχαγωγία, καθώς προσφέρουν στον σύγχρονο άνθρωπο την ευκαιρία να ξαναβρεί τη χαμένη επαφή του με τη φύση.

Τα οικολογικά πακέτα διακοπών (οι οργανωμένες εκδρομές αλλά και εκδρομές που καθένας μπορεί να καταστρώσει εύκολα μόνος του) τον μεταφέρουν σε προστατευόμενες περιοχές μοναδικού κάλλους, του θυμίζουν την αφοπλιστική ομορφιά ενός πλανήτη που έχει πολύ υποφέρει από την κακή εκμετάλλευση και τον προτρέπουν να κάνει επιτέλους το αυτονόητο: να σεβαστεί και να προστατεύσει το φυσικό περιβάλλον.

Στο BHMAgazino – Special Issue Περιβάλλον που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Κοσμάς Βίδος μας «ταξιδεύει» σε μερικούς από τους ομορφότερους οικολογικούς προορισμούς της Γης.

Γιατί με το θέμα της κλιματικής αλλαγής να συζητιέται περισσότερο από κάθε άλλη φορά και με τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να διαμαρτύρονται όλο πιο έντονα για τα οικολογικά εγκλήματα των κυβερνήσεών τους, οι «πράσινες διακοπές» προβάλλουν ως ένα ιδανικό πακέτο ξεκούρασης και την ίδια στιγμή ως η απαραίτητη επιστροφή μας στην τρυφερή, παρηγορητική και ζωοφόρο αγκαλιά της Γης.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino – – Special Issue Περιβάλλον που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr